x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chişinău / Iar s-a furat pomul de Crăciun

Chişinău / Iar s-a furat pomul de Crăciun

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Dec 2008   •   00:00

Pomul de Crăciun al primăriei municipiului Chişinău a dispărut din camionul în care fusese confiscat la începutul săptămânii trecute de către poliţia moldovenească. Primăria municipiului Chişinău a anunţat duminică despre dispariţia pomului din camionul reţinut la Străşeni, informează Agerpres.



Ulterior, pomul a fost găsit pe teritoriul unui internat pentru copii din Străşeni. Directoarea instituţiei a declarat pentru presă că pomul a fost adus de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, care i-au spus că este un cadou de Anul Nou. Poliţia a evitat până în prezent să comenteze acest caz. Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a declarat că pomul va rămâne pe teritoriul internatului, dar va sesiza Procuratura să investigheze cazul dispariţiei celui procurat de primărie.

Şi în decembrie 2007 Pomul de Crăciun al primăriei “a dispărut” imediat ce a fost instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din centrul Chişinăului, după care a fost reinstalat în altă parte, iar în locul respectiv guvernul a adus un alt brad. Poliţia moldoveană a “arestat” la 16 decembrie bradul primăriei, care urma să fie ridicat în Piaţa Marii Adunări Naţionale în timp ce acesta era adus spre Chişinău, invocând diverse motive. Ulterior guvernul a instalat pomul său în PMAN. Chirtoacă a dispus instalarea bradului în cinci locuri din centrul capitalei moldoveneşti, poliţia însă a împiedicat de fiecare dată executarea dispoziţiilor respective.

×
Subiecte în articol: lumea pomul