x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chitaristul trupei Rolling Stones a lovit un jurnalist, într-un hotel din Paris

Chitaristul trupei Rolling Stones a lovit un jurnalist, într-un hotel din Paris

11 Noi 2010   •   00:00
Chitaristul trupei Rolling Stones a lovit un jurnalist, într-un hotel din Paris

Chitaristul Keith Richards de la The Rolling Stones a lovit în cap un critic suedez, într-un hotel din Paris, pentru că acesta a scris o cronică proastă despre trupa sa.

Chitaristul a vorbit timp de zece minute cu Markus Larsson până să-şi aducă aminte că jurnalistul suedez a scris, în 2007, o cronică în care The Rolling Stones era numită trupă de "amatori". În urm cu trei ani, jurnalistul a acordat un calificativ de două stele din cinci concertului susţinut de Rolling Stone la Göteborg.

Richards i-ar fi spus jurnalistului să-şi ceară scuze pentru calificativul slab, înainte să intre în dispută cu acesta. Întrevederea s-a încheiat când starul rock l-a ameninţat pe Markus Larsson şi apoi l-a lovit în cap."I s-au înnegrit ochii şi s-a înfuriat foarte tare. S-a ridicat în picioare şi a spus că problema trebuie rezolvată atunci, pe loc. Iniţial am fost surprins, am crezut că glumeşte, dar apoi am realizat că era serios şi nu-mi doream decât să fug", a povestit jurnalistul, citat de contactmusic.com, preluat de Mediafax. Larsson susţine că starul i-a spus că are noroc că scapă de acolo viu, înainte să iasă din Hotelul Le Meurice din capitala franceză.


×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă