x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Christina Aguilera se află în căutarea unei noi iubiri

Christina Aguilera se află în căutarea unei noi iubiri

04 Noi 2010   •   00:00
Christina Aguilera se află în căutarea unei noi iubiri

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actele proaspătului divorţ al Christinei Aguilera, că solista a şi dezvăluit că se află în căutarea unei noi relaţii.



Potrivit cântăreţei, această căutare a început cu mult înainte să treacă prin procedura de divorţ intentată luna trecută, scrie contactmusic.com. Din declaraţiile cântăreţei, reiese că despărţirea dintre ea şi fostul său soţ, Jordan Bratman, a survenit în urma "diferenţelor irenconciliabile". "Viaţa mea e ciclică, până la urmă nu sunt o femeie cu program fix de la nouă la cinci care are acelaşi stil de viaţă timp de ani de zile. N-am mai rezistat, am nevoie de spontaneitate, de emoţia schimbării. Aşa îmi găsesc inspiraţia" explică Aguilera.

Cântăreaţa, analizându-şi situaţia actuală, se simte în stare să ridice un pahar în cinstea unei viitoare relaţii, lucru pe care, de altfel, l-a şi făcut în urmă cu câteva zile, la petrecerea unde şi-a petrecut Haloweenul. Ea nu uită, însă, că tot procesul de divorţ nu i-a redat doar libertatea de a se regăsi, ci i-a adus şi multe lacrimi. "Nu este uşor, am avut parte de multă tristeţe. Este imposibil să te redefineşti peste noapte", a declarat Aguilera.

O lună pare însă a fi de ajuns pentru ca solista să se simtă în stare să o ia de la capăt. Ea a început prin a poza pentru numărul din cevembrie al revistei americane Redbook, unde zâmbeşte încrezătoare fanilor de pe copertă. Nicole Ritchie, prietenă apropiată a cântăreţei, spune că are numai admiraţie pentru Aguilera care poate să stea în studio până la ora patru dimineaţa, pentru a a se trezi apoi la ora şapte ca să aibă grijă de fiul său, Max. Despre el, Aguilera spune a trebuit să îl înveţe de mic cu modul ei de viaţă, şi să îl obişnuiască să călătorească adesea.

×
Subiecte în articol: lumea