x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cinci lucruri SURPRINZĂTOARE care te fac fericit

Cinci lucruri SURPRINZĂTOARE care te fac fericit

13 Aug 2012   •   11:37
Cinci lucruri SURPRINZĂTOARE care te fac fericit

"Nu te casatori", "Fii egoist" sau "Fii ignorant", se numara printre ideile surprinzatoare mentionate de Huffington Post care pot crea fericire.

1. Castiga mai putini bani - Ai putea fi foarte fericit daca lucrezi mai putine ore pe zi, daca ai trai intr-o casa mai mica, daca ai avea mai putine bunuri. Pur si simplu sa te bucuri de viata. Fericirea cu bani putini se bazeaza pe faptul ca obiectele stralucitoare nu aduc si fericire. De asemenea, daca ai un loc de munca pe care il urasti este indicat sa iti dai demisia. Traieste asa cum ti-ar placea.

2. Nu te casatori - Nu e vorba de a nu te casatori niciodata, ci doar atunci cand esti suta la suta sigur ca decizia este potrivita pentru viata ta. Numeroase persoane ajung la psiholog sau psihiatru din cauza unor casnicii esuate. Alaturi de lucrurile minunate care se gasesc intr-o casnicie, se afla si angajamente serioase, timp, energie, bani si emotii.

3. Fii egoist - Se poate ajunge la depresie pentru ca nu se mai tine cont de propria persoana, atunci cand dorintele personale trec pe plan secundar in favoarea dorintelor celorlalti. Este indicat egoismul pentru ca nu trebuie sa se uite ca nevoile propriei persoane sunt cele mai importante.

4. Fii ignorant - Nu trebuie sa stii toate amanuntele despre ce se intampla in jurul tau pentru ca unele detalii chiar nu iti imbunatatesc viata. Din cauza numeroaselor informatii venite prin televizor, internet, radio, film, reviste, ziare, telefoane mobile uitam sa ne relaxam.

5. Fa-ti putini prieteni - Adevaratele prietenii sunt cele care rezista in timp, iar norocosii sunt cei care de-a lungul unei vieti au avut atatea prietenii cate degete sunt la mana. Este un fapt, iar daca se accepta repede, se pot evita multe dezamagiri. Este important sa se depaseasca nevoia de a avea mereu oameni in jurul nostru si sa invatam sa fim fericiti cu noi insine, asa cum suntem.

×
Subiecte în articol: casatorie prieteni fericire egoism