x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cinci minute de amor special

Cinci minute de amor special

de Miruna Mihalcea    |    17 Ian 2010   •   00:00

Părerea mea e că vedetele prestează extrem de puţin sex, iar atunci când se-ntâmplă durează teribil de puţin. Cât ai bate din palme ori cât ai zice peşte sau cât să-ţi dai seama c-a intrat, de vreme ce, nu-i aşa, iat-o din nou afară. Ceea ce înseamnă că, la o adică, sexul vedetelor se poate foarte bine potrivi şi cu zicala "Hai la groapa cu furnici, ba-i aici, ba nu-i aici". Ori în loc de "Ghici, ciupercă, ce-i", vedeţii şi vedetele şi-ar putea adapta împreunările amoroase pentru a sluji sensului "Ghici, ciupercă, unde-i".



De ce m-am gândit eu aşa? Totul a-nceput cu binecunoscuta stea de televiziune Adriana Bahmuţeanu Prigoană, soţia nu mai puţin vestitului soţ al dânsei şi mamă a câtorva copii, dintre care unul propriu. Al doilea personaj important al cazului l-a reprezentat jurnalista unui ziar din genul acelora pe care le poate descifra oricine. Un ziar îndesat cu informaţie lesne de priceput de toţi, cam în acelaşi fel în care un copilaş de naţionalitate chineză, să zicem, poate desluşi o cărticică pentru copii scrisă în limba franceză pentru simplul motiv că aceasta (cărticica) e pe bază de poze. Într-un fel, pozele au pretenţie de limba franceză. Ei bine, jurnalista, deşi era doar povestitor, şi nu personaj principal, mi-a adus acest mic dar în prag de Sărbători, şi anume bucuria bănuielii că nici la vedete probabil nu durează neapărat mai mult de cinci minute. Ce a făcut ea, mai exact, întru excitarea intereselor mele mici şi meschine, de om de rând? Sau comun, cum le place vedetelor să se refere la noi, ăştia care nu suntem recunoscuţi de zarzavagii şi care nu cumpărăm cadouri pentru lume de la târgul de antichităţi. Păi, ea, jurnalista, s-a dus acasă la Adriana B. ca să ne relateze "din interior" cum decurge o zi din viaţa acesteia. Desigur, în calitatea Adrianei B. de vedetă, nu de mamă, soţie, soră, fiică, colegă, prietenă sau om de rând care merge la baie atunci când îi vine.

Dar iată că, surpriză!, Adriana B. le-a putut face totuşi pe toate. Câtă vreme a zăcut jurnalista pe capul femeii, pe canapeaua, pe scaunele ei, în maşina ei, în preajma ei şi practic în toate ale ei, ea, vorba aia, şi-a jucat cu brio toate rolurile sociale cu care a fost înzestrată de noroc şi, pe alocuri, cu care s-a-nzestrat şi singură.

Ce a făcut nu-mi aduc aminte cu de-amănuntul, dar sigur avea legătură cu gătitul, cu îmbrăcatul ei şi-al micuţului, cu supravegherea peste umăr a micuţului care se juca la zăpadă, cu dusul la cumpărături, în parc, la joacă, revenit acasă şi iar aranjat masa, iar jucat cu micuţ, iar aia, iar ailaltă. Până când, pentru că jurnalista nu se mai da dusă, Adriana B. s-a văzut nevoită să-i facă un pic de vânt, în jur de opt jumate seara să fi fost. Nu de alta, dar urma să primească musafiri la masă şi trebuia să se gătească şi ea, nu?! Aşa că deci i-a dat ăsteia papucii, dar a condus-o totuşi pân' la uşă, făcând dovada unei bune creşteri. Spre deosebire de bărbată-su, care, ajuns acasă după o istovitoare zi în care a făcut mulţi bani, s-a cam iritat că se face curent în casă de la uşa ţinută deschisă pentru îndepărtarea musafirului. Acuma, e drept, mă gândesc că poate asta-i doar o scorneală de-a jurnalistei, ca să adauge cum ar veni un pic de extratuşă emoţională pe subiect. Sau aşa s-a gândit ea să-l vâre şi pe Silviu P. în chestiune. În fine. Ideea e că vedeta urmărită cu lupa, Adriana B., a făcut într-o zi cât alţii-n zece. Mie, de pildă, dacă vine cineva să-mi monitorizeze o zi, o să constate că dimineaţa nu fac prea mari grozăvii, mă spăl repede pe dinţi şi faţă de zici că dau turcii, îmbrac la repezeală ceva lejer, m-azvârl în maşină, înjurând de toţi sfinţii traficul în care-o să mă vărs, ajung la serviciul meu obscur, unde număr orele până mă-ntorc acasă doar ca să gătesc ceva la repezeală, să mă spăl şi să mă culc. Şi la finalul unei zi obişnuite din viaţa mea obişnuită o să constat că nici n-am spart vreo 4.000 de lei, aşa cum estimează jurnalista că ar fi făcut Adriana B. De sex nu se prea pune problema să mai fac decât dacă am reuşit să scap mai repede de la serviciu - ceea ce ar rezulta într-o zi cu adevărat specială, sau dacă am băut vin la cină - ceea ce ar însemna că am gătit ceva bun şi rar, sau dacă pur şi simplu nu s-a mai întâmplat de mult şi estimez că ar cam fi cazul.

Dar mă consolează un gând. Anume acela că până nici Adriana B., aşa vedetă mare cum e dânsa, nu pare să fi avut timp de sex într-o zi obişnuită din viaţa ei specială. Şi chiar prin absurd, presupunând că musafirii care urmau să poposească pe la nouă jumate seara ar fi plecat undeva până-n miezu' nopţii, rezultă că Adriana B. ar fi avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a se deda dulcegăriilor trupeşti. Şi asta pentru că ar mai fi avut nevoie să strângă masa, să cureţe după musafireală, să-l mai sărute pe cel mic în somn, să se gătească de culcărică, să spună rugăciunea. Deci zic că şi dacă e, mai mult de cinci minute n-are cum să ţină, cu tot cu artificiuri. Pentru care mă bucur şi pentru care mă gândesc că probabil suntem toţi egali în faţa sexului precum suntem şi-n faţa morţii. Superbă zicere... Că-n rest, Adriana B. e mult mai egală ca mine, cel puţin.

×
Subiecte în articol: sex cu miruna