x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Clint Eastwood o sfătuieşte pe Angelina Jolie să se odihnească mai mult

Clint Eastwood o sfătuieşte pe Angelina Jolie să se odihnească mai mult

19 Sep 2010   •   00:00
Clint Eastwood o sfătuieşte pe Angelina Jolie să se odihnească mai mult

Renumitul actor şi regizor american Clint Eastwood a sfătuit-o pe Angelina Jolie, cu care a colaborat la drama "Changeling", să doarmă şi să se odihnească mai mult în această perioadă, în care actriţa americană va debuta în calitate de regizor, informează people.com.

"Sfatul meu pentru ea: să doarmă mai mult decât actorii", a declarat Clint Eastwood într-un interviu acordat revistei People, cu ocazia premierei celui mai recent lungmetraj al său - "Hereafter" - la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. "Şi să aibă un bun management - să ştii ce vrei şi să ştii ceea ce cauţi şi să cum să obţii acel lucru", a declarat venerabilul cineast american în vârstă de 80 de ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, este totodată producătoarea şi scenarista acestui film, despre care presa internaţională a afirmat că va fi o dramă despre războiul din Bosnia. Deşi se pare că actriţa americană va avea extrem de multe responsabilităţi, Clint Eastwood a declarat că nu are niciun dubiu că Angelina Jolie va reuşi şi va crea o capodoperă.

"Este o femeie frumoasă foarte inteligentă. Ştiu deja că se va descurca minunat. Nu am discutat cu ea despre acest film în particular, dar ştiu că este o persoană greu de oprit. Are o bună etică profesională şi este foarte deşteaptă. Abia aştept să văd filmul ei", a adăugat Eastwood.

Actriţa a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, în luna august, de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei. Filmările ar urma să înceapă în această toamnă.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul conflictului armat asupra relaţiei lor.

×
Subiecte în articol: magazin