x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cocoşelul informat

Cocoşelul informat

20 Noi 2009   •   00:00
Cocoşelul informat
Sursa foto: /iStock Photo

Tată de băiat şi filme cu sex. Discutam deunăzi despre problema educaţiei sexuale a minorilor cărora le strigă pubertatea la poartă. Victima conversaţie, un tânăr tată de băiat de 10 ani, frământat de năzdrăvăniile executate de plod în perimetrul şcolii şi al curţii sale exterioare.



Colegii ambalaţi în trăncăneală, naivi, am fi tentaţi să credem că micuţul picoteşte-n cur pe scaun, întrebându-se în minţişoara lui de ce a fost extras forţat din aşternuturile calde. Ba uite că nu: el tace pentru că urzeşte planuri încâlcite de pus în aplicare la cumplita destinaţie.

Din nou, noi, colegii, pare-se fie uşor tâmpi, fie numai gingaş naivi, bănuim că neastâmpăratul micuţ le trage pe fete de codiţe,  ori le fură creionele colorate la ora de desen. Se vede însă treaba că pruncul este cu mult mai sofisticat decât atât, iar uneltirile pe care le pune la cale nu pot fi rostite cu voce tare decât cu riscul ca ulterior audienţa să fie supusă unei violente epurări în masă.

POLENIZARE. Ca să trecem peste momentul critic, în care colegul nostru simpatic se vede cam jenat şi cam încolţit, decidem să preluăm noi rolul personajelor haioase care rostesc nostimade de să se prăpădească lumea de râs, însă şi cu puţin tâlc, pentru că doar nu suntem vreo adunătură de proşti, ci nişte intelectuali rasaţi. Aşa că, într-un acces de efuziune, îi arătăm tatălui îngrijorat că în curând va veni totuşi vremea să îşi instruiască pruncul în legătură cu ale sexului şi-ale împreunării intime dintre băiat şi fată.

Dar colegul nu se arată deloc mişcat de noua întorsătură, ba chiar, cu un zâmbet degajat, declară că nu are nimic de discutat în legătura cu asta. În acest scop plăteşte internetul şi tot în această direcţie a decis, de comun acord cu soţia, să nu paroleze canalele "xxx". Copilul, când o să înţeleagă că cocoşelul se ridică într-un anumit context şi cu un ţel precis, o să aibă la dispoziţie câtă informaţie poate duce.

SARCINI ŞI BOLI. Păi, zicem noi, da' puţină instrucţie cu privire la cum să nu vină acasă cu o gură-n plus ori cum să nu se lipească de el tot felul de boli cu nume scârboase, astea cum se rezolvă? Tatăl, fire practică, trânteşte adevărul hâd în toată urâciunea lui: "Şi zău, dacă-i explic io să şi-o ţină-n pantaloni când ea-i nedusă la biserică, el o să refuze cumva fătuca leşinată care i-a picat, udă, în braţe?". A... probabil că nu. Aşa că tot ce ţine de el este să-i coasă mă-sa câte-un prezervativ în buzunarul fiecărui pantalon. După care o să tasteze pe net următoarele: "Cum să-ţi pui prezervativul". Şi cutia Pandorei se va deschide, strălucitoare, senzuală şi foarte cuprinzătoare: cum să-ţi montezi prezervativul singur, cum să ţi-l monteze ea şi, în caz că amândoi dau greş, cum să cheme ajutoare (tastaţi şi vă convingeţi). Cazul în care renunţi şi-o bagi, tristă, la loc în pantaloni, nu există, deci micuţul nu întâmpină nici un pericol. Mare noroc...

×
Subiecte în articol: punctul pe g