x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Coitul şi viaţa lungă

Coitul şi viaţa lungă

24 Sep 2010   •   00:00
Coitul şi viaţa lungă

Faceţi sex mult şi trăiţi bine mersi.



5933-132217-untitled1.jpgDe-acum e cert, populaţia întregu­lui glob a sărăcit de-a binelea. Până azi, când venea vorba despre prelungit via­ţa, se vorbea despre hrană corespun­ză­toa­re. Acum, că potolu'-i scump, doar cu sex ce ne mai putem lungi anii de viaţă.

Ca să ne implantăm direct în su­biect, cine face sex doar o dată la săp­tămână o să se cam ducă repejor. Deci trebuie mai mult, astfel că specialiştii ne povăţuiesc cum să reuşim în hăţişul sexului conjugal.

Putem, de exemplu, să ne progra­măm întâlniri ca atunci când eram ti­neri. Facem copiilor vânt prin parc sau pe la bunici, o dăm dracului de cu­răţenie prin casă şi ne vedem cu so­ţul undeva la un film prost, unde ne pu­tem pipăi pe întuneric, în timp ce el se gândeşte la meciul ratat şi noi ne gândim că după giugiuleală toată familia se va întreba de ce se culcă cu burta goală.

Al doilea pas e să recunoaştem că avem o problemă în viaţa sexuală. Deci atenţie: dacă faceţi sex numai o dată pe săptămână se cheamă că aveţi buba! Dacă baiul e de natură emo­ţio­na­lă, vizitaţi psihologul, iar dacă dom­nu­lui i se trezeşte greu, mergeţi la doc­tor. Totodată este foarte important să nu acuzaţi partenerul pentru ce nu face, ci să dezbateţi cu detaşare proble­ma. În traducere, capul meu înţelege că dacă partenerul nu vă atinge este im­portant să nu îl acuzaţi că nu vă atinge, dar totuşi să îi spuneţi că trea­ba asta nu vă place. Practic, acelaşi lucru, dar tonul face muzica.

SARE ŞI PIPER. Ar mai trebui să nu uităm să ne şi condimentăm viaţa sexuală. Pentru asta putem să ne semesuim cu soţul şi să îl asigurăm că încă ni se pare atrăgător atunci când el se află în şedinţă sau, după caz, când descarcă saci de ciment la firma angajatoare. Cu siguranţă îi vom aţâţa interesul, consideră specialiştii. Chiar dacă şi el şi tu ştiţi că sunteţi ridicoli, că el nu mai e bradul ce-a fost odată şi tu nu mai miroşi a flori, vă va plăcea totuşi să vă prefaceţi că nu v-aţi mai uitat de mult în oglindă. Totul e să fiţi puţin abţiguiţi. Astfel, frustrarea se înlătură mai lense.

Şi, da, jocul e incredibil de important. Bun, sunt de acord. Dar când, să zicem, şezi la două camere şi deţii doi copii în îngrijire, se prea poate să apuci să faci sex doar noaptea, în baie, pe tăcute. Doresc astfel să aflu câte jocuri noi şi incitante se pot inventa într-o baie de trei metri pătraţi. Odată ce le voi afla, mă voi bucura să înregistrez record după record.

În fine, ultimul sfat, şi cred cel mai plin de substanţă, vine la final: fiţi răbdători. Totul se construieşte încet, cu răbdare şi cu mult bla-bla. Păi, bine, da' dacă trece timpu' şi eu nu mă manifest sexual de cel puţin două ori pe săptămână, s-ar putea să crăp timpuriu şi atunci la ce bun că am reuşit să stau şi-n cap în cada mea de baie în timp ce mă jucam cu soţul de-a acrobaţii?! Zic.


STUFF BY ANUŞKA

Nefertiti nu era chiar o frumuseţe
A mai căzut un mit. Regina egip­teană Ne­fertiti, consi­de­­rată una dintre eta­loa­nele frumu­se­ţii şi eleganţei femini­ne, nu era chiar o frumuseţe. Cel pu­ţin aşa sus­ţin nişte cer­ce­tători care au studiat bustul soţiei faraonului Akhe­naton (fiul lui Amenophis III) din dinastia a XVIII-a, relatează Agerpres. Nefertiti, al cărei nume se traduce literal "frumoasa care, iată, vine", avea nasul coroiat şi era plină de riduri. Cer­cetătorii au realizat un examen to­mografic al unui bust din ghips, des­coperit de arheologul german Ludwig Borchardt în 1912, în atelierul de scul­ptură al lui Tutmes la el-Amarna, şi care se păstrează astăzi într-un mu­zeu din Berlin. Scanarea sculpturii, ve­che de aproximativ 3.000 de ani, a scos la iveală faptul că sub stratul ex­te­rior se ascunde o "altă faţă" a re­gi­nei Nefertiti - un nas coroiat şi nume­roase riduri în zona ochilor, colţurilor gurii şi obrajilor. Oamenii de ştiinţă au concluzionat că cea mai faimoasă ima­gine a reginei egiptene a fost su­pusă unor retuşuri semnificative, un fel de Photoshop cu mijloacele vremii.

Sânii mai mari, din cauze ecologice
Sânii femeilor sunt mai mari cu fiecare generaţie. În ultimii 50 de ani, dimensiunea medie a cupei sutienului s-a mă­rit de la B la DD. Experţi în domeniul sănătăţii feminine consideră drept ca­u­ze deteriorarea condiţiilor ecologi­ce, consumul de preparate hormo­na­le, pu­bertatea timpurie, precum şi alţi fac­tori externi, relatează Agerpres. Pro­­ducătorii de lenjerie intimă îi contrazic însă şi susţin că, de cele mai multe ori, femeile îşi cumpără sutie­nele cu un număr mai mare, deoarece nu ştiu cu exactitate ce număr poartă. Dar se văd nevoiţi să recunoască faptul că, în ultimii ani, a crescut totuşi numărul femeilor subţiri, dar cu sânii foarte mari.

×
Subiecte în articol: punctul pe g