x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cold squad

Cold squad

06 Iul 2007   •   00:00

Echipa anchetatorilor din Brigada Specială investighează cazuri nerezolvate, cazuri "cold", pe care poliţia nu a reuşit să le elucideze. Brigada specială este un palpitant serial poliţist de o oră, realizat de producătorii celebrului CSI.

Cazurile dificile ajung la… Brigada specială

Echipa anchetatorilor din Brigada Specială investighează cazuri nerezolvate, cazuri "cold", pe care poliţia nu a reuşit să le elucideze. Brigada specială este un palpitant serial poliţist de o oră, realizat de producătorii celebrului CSI.

In lumea poliţiştilor, un caz este fie "fierbinte", fie "rece". Pentru ca o crimă să fie considerată "fierbinte", trebuie să existe un cadavru identificat, un suspect, o ocazie, motive şi probe ale comiterii crimei şi dorinţa de a acţiona in justiţie. Fără toate acestea, cazul este declarat nerezolvat şi dosarul este trimis către Cold Squad (Brigada specială).

ECHIPA DE INVESTIGAŢII. Ali McCormick (Julie Stewart) lucrează impreună cu Mickey Kollander (Tamara Craig Thomas), Nicco Sevallis (Gregory Calpakis), Andrew Pawlachuck (Gary Chalk), Christine Wren (Joely Collins) şi Len Harper (Mattew Bennett). Impreună, ei formează o echipă unită, care reuşeşte să rezolve cele mai dificile cazuri criminalistice.

In timp ce majoritatea poliţiştilor iubesc calea legală, autopsiile şi informatorii agentului Ali McCormick au un singur principiu in rezolvarea oricărei crime: cineva, undeva, ştie ceva despre asta. Poate că persoana respectivă nu realizează că ştie ceva sau un vrea sa spună, dar Ali va afla cu siguranţă vinovatul. La aceasta se adaugă şi specilizarea continuă in tehnologia criminalistică, probele ADN şi progresele in stabilirea profilului psihologic. Astfel, nu este de mirare că Brigada Specială a avut mereu succes in a aduce o lumină nouă asupra unor cazuri vechi.

News

PROPUNERE… DECENTĂ. Sophia Bush (Brooke Davis din "Ruleta destinului") a primit o propunere mai puţin obişnuită. Aflată la o intălnire cu fanii, actriţa s-a pomenit in faţă cu un bărbat trecut bine de a doua tinereţe, care i-a inmănat Sophiei o scrisoare. Domnul, in vărstă de 62 de ani, ii cerea să-i accepte cererea de adopţie. "Pentru că nu mă pot căsători cu tine, mi-aş dori foarte mult să devii fiica mea", spunea fanul in acea scrisoare. "A fost o experienţă care mi-a dat fiori. Omul era bine intenţionat. Insă propunerea lui este mai mult decăt stranie, pentru că sună ceva de genul: Dacă nu pot fi iubitul tău, nu vrei să-ţi fiu tată", işi aminteşte Sophia.

MISTER. Incepănd cu 8 iulie, in fiecare duminică, telespectatorii Pro TV sunt provocaţi să rezolve "Misterul jurnalelor din Bedford" şi să fie alături de studenţii care trăiesc in campusul Colegiului de arte din Manhattan. Responsabilitate sexuală, manipulare, diferenţele intre dragoste şi sex, pasiune şi abstinenţă sunt doar căteva dintre temele pe care le dezvoltă tinerii invăţăcei in cadrul unui seminar neconvenţional condus de profesorul Jake Macklin (Matthew Modine).

×
Subiecte în articol: serial