x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun COLŢIŞORUL LUI MASTER - (De)generaţia Hi5, încotro?

COLŢIŞORUL LUI MASTER - (De)generaţia Hi5, încotro?

de Marius Paraschiv    |    24 Oct 2008   •   00:00


Din blog-ul unui "3 clase"
Rar găseşti persoane între 11 şi 30 de ani care să nu posede (cel puţin) un cont Hi5.



Totul e Hi5 (CUBA!). Deja, dacă nu ai Hi5, nu eşti trendy! Dar, ca să poţi folosi Hi5, să fii admirat(ă), disputat(ă), jmeker(ă) trebuie să foloseşti cele mai marfă poze! Cu mii de euro luate de la monopoly, cu sticle de Unirea în curtea liceului, cu ţigara în biserică, pozând sexy printre morminte, mimând sexul oral în sala de cursuri ori îmbrăcându-te în celebrele ţoale cARmani, RobertA, cavallY, dolge & cabana şi nelipsiţii ochelari de la KoKoCanel.

Limbajul trebuie să fie unul pe masură! "p0000p d00lce! se ştie qi" sau "soo00nt versatah adevaratah de toti baieti adoratah".

Mulţi spun că Hi5 este un site de rahat. Greşit. Este un site bine conceput pentru comunităţi, grupuri... La fel ca myspace, facebook ş.a.m.d. Acestea din urmă nu au această proastă reputaţie, pentru că sunt prea puţini români înscrişi acolo. Hi5 este folosit de nouă din zece tineri din România. Cel de-al zecelea tânăr nu ştie să folosească un calculator. Tot felul de dispute între "bajetzi", copile de 13-14 ani pozând aproape goale sau extrem de provocator... Şi ne întrebăm de ce avem atâţia pedofili în ţară, de ce se comit atâtea violuri în rândul minorilor, fără să ne dăm seama că acest site a fost transformat (de ei, copiii inconştienţi) într-o adevărată comoară pentru pedofili. De ce creşte violenţa în şcoli, de ce creşte consumul de alcool, de droguri, de ce fumatul în spatele liceului este o chestie banală, de mult acceptată de cadrele didactice? Hi5 este unul din factorii care duc la degradarea morală a acestor copii. Îngrijorător este faptul că aceşti copii pozează în ipostaze sexy pe acest Hi5, iar mâine pozează nud pe site-uri destinate adulţilor, şi de aici la video-chat (xxx), consi­derând Hi5-ul o joacă deja prea copilărească... chiar şi pentru nişte copii.

×
Subiecte în articol: moravuri