x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Comediantul Ricky Gervais, criticat de organizatorii Globurilor de Aur

Comediantul Ricky Gervais, criticat de organizatorii Globurilor de Aur

18 Ian 2011   •   15:04
Comediantul Ricky Gervais, criticat de organizatorii Globurilor de Aur
Sursa foto: /REUTERS

Ricky Gervais, comediantul care a prezentat şi în acest an festivitate de premiere a Globurilor de Aur, a fost criticat de organizatori, deoarce aceştia consideră că discursul său a întrecut limita. Reprezentanţii  Hollywood Foreign Press Association (HFPA) au spus că este inacceptabilă atitudinea lui Gervais, care a ridiculizat şi în acest an o serie de actori, inclusiv pe Angelina Jolie, Johnny Depp, Robert Downey Jr. şi Steve Carrell.

Comediantul nu s-a oprit, însă, aici, ci a trecut chiar şi la ironizarea lui Philip Berk, preşedintele HFPA, care nu a fost deloc impresionat. "A întrecut cu siguranţă limita. Orice referire la individ este ceva care, cu siguranţă, nu poate fi trecut cu vederea de HFPA", a declarat Berk pentru Hollywood Reporter, citat de contactmusic.com. "Nu am avut nici cea mai mică idee despre ce va spune Ricky aşa că am atit totul în acelaşi timp cu ceilalţi. Când îl angajezi pe Ricky , trebuie să te aşteăţi la asta", a mai adăugat Berk, explicând că HFPA a primit după gală nenumărate telefoane din partea agenţilor care s-au plâns în numele actorilor pe care îi reprezintă. Organizatorii nu au vrut să menţioneze dacă Gervais va mai prezenta sau nu vreo viitoare gală a Globurilor în viitor

De cealaltă parte, prezentatorul spune că s-a simţit foarte bine pe podiumul Globurilor de Aur din acest an, după ce a mai prezentat festivitatea şi în 2010. "Absolut că m-am simţit bine. Pe toată durata celor trei ore. În fiecare an întrehgului Hollywood îi este groaznic de teamă de mine. Este nemaipomenit", a spus amuzat Gervais . Comediantul este, însă,  susţinut de o serie de celebrităţi, care şi-au exprimat opinia pe conturile reţelelor de socializare. "Cei care l-au pus să prezinte festivitatea nu au nici un drept să se plângă de Ricky Gervais. Asta este ceea ce face. De ce ar trebui să fie surprinşi?", a comentat Larry King pe Twitter. Elizabeth Banks a adăugat că Gervais a fost absolut amuzant, iar actorii pot să suporte ironiile lor, deoarece au "pielea groasă". Şi Hugh Hefner îl susţine pe comediant, spunând că s-a distrat copios la Globurile de Aur din acest an, chiar dacă Gervais a făcut glume şi pe seama diferenţei mari de vârstă dintre el şi logodnica lui, care are numai 24 de ani. (foto: REUTERS)

×
Subiecte în articol: actori globurile de aur