x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concurs de cărat neveste în spate

Concurs de cărat neveste în spate

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    12 Mai 2008   •   00:00
Concurs de cărat neveste în spate

În Lituania, la Vilnius, a avut loc prima ediţie a concursului de cărat neveste în spate. Asemenea competiţii au loc periodic în Finlanda, Estonia şi Statele Unite. De altfel, Finlanda este ţara organizatoare a Campionatului Mondial de cărat neveste în spate.

În Lituania, la Vilnius, a avut loc prima ediţie a concursului de cărat neveste în spate. Asemenea competiţii au loc periodic în Finlanda, Estonia şi Statele Unite. De altfel, Finlanda este ţara organizatoare a Campionatului Mondial de cărat neveste în spate. Principalele reguli sînt ca femeia să aibă peste 17 ani şi cel puţin 49 de kilograme.

Loc de veci - Cimitir subacvatic în Florida

Cei care au iubit marea pot alege să-şi petreacă somnul de veci în cimitirul subacvatic “Neptune Memorial Reef” din Florida (Statele Unite). Cimitirul, situat la 13 metri adîncime, are tot ce-i trebuie: porţi, alei, plăci memoriale şi chiar băncuţe, informează site-ul cnn.com. Costul unui loc de veci nu este pentru oricine. Preţurile pornesc de la 995 de dolari şi pot ajunge pînă la 6.495 de dolari pentru cei care doresc, de exemplu, să aibă cenuşa amplasată într-o statuie de leu.

Statele Unite - Emily, cel mai popular nume

Emily s-a clasat pentru cel ce-al 12 an consecutiv pe prima poziţie a clasamentului celor mai populare nume pentru fetiţe din Statele Unite, informează site-ul cnn.com. La băieţei, Jacob este liderul incontestabil al topului de nouă ani. Se pare că părinţii americani au rămas constanţi în ceea ce priveşte alegerea numelui copiilor lor, pentru că, faţă de ediţiile precedente, nu există mari diferenţe. Singurele sînt intrarea în primele zece a prenumelui Elizabeth, după o absenţă de doi ani, în timp ce Samantha a căzut pe locul 12. La băieţei predomină numele biblice. După Jacob mai sînt în top Michael, Joshua şi Matthew.

Ordonanţă - Cerşetoria, interzisă în Veneţia

Primarul Veneţiei, Massimo Cacciari, a decis să interzică cerşetoria în centrul istoric al oraşului cel mai vizitat de turişti din Italia, informează Rompres. O ordonanţă împotriva cerşetoriei care urmează să fie supusă aprobării Consiliului Municipal prevede amenzi între 20 şi 500 de euro şi confiscarea sumei recoltate pentru cei care ar fi surprinşi cerşind în centrul Veneţiei. Potrivit şefului poliţiei municipale, Marco Agostini, circa 50-80 de cerşetori – dintre care jumătate sînt femei – acţionează zilnic în centrul Veneţiei.

Furtună - Cu limuzina...pe acoperiş

Un şofer chinez a trăit emoţia vieţii sale după ce automobilul pe care îl conducea a ajuns pe... un acoperiş din cauza unei furtuni puternice, informează Rompres. Un şofer din Yanbian, provincia Jilin, a declarat că maşina “i-a zburat” luată de vînt şi, “înainte de a realiza ceea ce se în-tîmplă”, autovehiculul “parcase” pe acoperişul unei clădiri.

Poliţia a explicat că acest accident neobişnuit a fost facilitate de faptul că şoseaua pe care rula auto-vehiculul este la un nivel mai înalt decît cel al locuinţelor din apropiere.

×
Subiecte în articol: magazin