x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Controversatul film al Angelinei Jolie a găsit distribuitor.

Controversatul film al Angelinei Jolie a găsit distribuitor.

16 Mai 2011   •   08:54
Controversatul film al Angelinei Jolie a găsit distribuitor.


La opt luni dupa ce a creat o adevarata furtuna in randul organizatiilor internationale de protectie a femeilor, controversatul film de debut regizoral al Angelinei Jolie a primit unda verde pentru distribuirea in cinematografe. 'In The Land of Blood and Honey', flmul regizat de Jolie care are la baza subiectul Razboiului Civil din Bosnia din anii ’90, a fost ales pentru distributie de casa FilmDistrict si va avea premiera la sfarsitul lunii decembrie a acestui an.

Productia filmului aproape ca a fost oprita in luna octombrie 2010, cind au inceput sa apara zvonuri cum ca subiectul filmului ar fi despre o femeie bosniaca care se indragosteste de un sarb care a violat-o. Protestul de atunci al Asociatiei Femeilor Victime ale Razboiului, un puternic reprezentant al femeilor afectate de razboi, a dus la ridicarea permisiunii de a filma a actritei. Insa Jolie a reusit in sfarsit sa clarifice lucrurile, filmarile avand loc pana la urma in Sarajevo. “Filmul este specific razboiului bosniac, dar este, de asemenea, universal. Am vrut sa spun povestea afectarii relatiilor interumane si a comportamentului atunci cand traiesti in mijlocul unui razboi', a declarat Angelina Jolie intr-un comunicat de presa, preluat de Huffington Post.

Atat Angelina Jolie, cat si Brad Pitt au facut turul Bosniei, observand victimele razboiului dintr-o tabprp de refugiati si donand 500.000 de dolari pentru aceasta.

×