x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Contul bancar al lui Kate Middleton, spart de un detectiv particular.

Contul bancar al lui Kate Middleton, spart de un detectiv particular.

de Agerpres    |    09 Iun 2011   •   09:03
Contul bancar al lui Kate Middleton, spart de un detectiv particular.

Detaliile unui cont bancar apartinand ducesei de Cambridge, Catherine, sotia printului William, au fost furate de un detectiv particular care ar fi lucrat pentru un tabloid britanic. Contul bancar al lui Kate a fost accesat ilegal in anul 2005, pe cand aceasta era doar prietena printului William, de catre detectivul particular Jonathan Rees care lucra pentru tabloidul News of the World, conform ultimului scandal de presa izbucnit in Marea Britanie.

Potrivit publicatiei The Telegraph, Jonathan Rees, asupra caruia au planat si suspiciuni de crima dar a fost declarat nevinovat in cursul acestui an, ar mai fi spart si conturile bacare ale altor personalitati britanice, printre care Tony Blair, Jack Straw, ducele si ducesa de Kent si John Yates, comandantul adjunct al politiei metropolitane londoneze. In luna martie Jonathan Rees a fost achitat de acuzatiile ca l-ar fi ucis pe Daniel Morgan, fondatorul firmei de detectivi particulari Southern Investigations pentru care lucra. Morgan a fost descoperit cu un topor infipt in cap intr-o parcare a unui bar, la 10 martie 1987.

In 1999 Jonathan Rees a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca ar fi 'plantat' cocaina unei femei in cadrul unei inscenari. Dupa eliberarea sa in mai 2004, a fost angajat de tabloidul News of the World, iar in anul imediat urmator acesta ar fi spart sistemul de securitate informatica al unei banci si a accesat contul lui Kate Middleton

×