x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Copiii lui Michael Jackson merg la şcoală pentru prima oară

Copiii lui Michael Jackson merg la şcoală pentru prima oară

de Sînziana Stancu    |    20 Iun 2010   •   00:00

După ce ani întregi au trăit izolaţi de lume, într-una dintre cele mai protejate familii, copiii lui Michael Jackson vor merge, în sfârşit, la şcoală pentru prima oară.

Dezvăluirea a fost făcută publicaţiei Daily Mail de bunica lor, Katherine Jackson, cu ocazia apropiatei comemorări a unui an de la moartea megastarului. Până acum, Prince (13 ani), Paris(12) şi Blanket (8) au primit educaţie acasă, în particular, pentru că tatăl lor a vrut să-i ţină departe de ochii lumii.

"Sunt tristă, am încercat să mai reduc din stricteţe, dar şi să menţin modul în care îi creştea el (...) Dar copiii nu au prieteni. Nu merg la şcoală. Au învăţat acasă, în particular. Din septembrie vor merge la o şcoală privată, pentru prima oară", a mai spus Katherine, care a precizat că ei şi-au format oricum o "rutină sănătoasă a modului de viaţă şcolară", învăţând şi făcând teme zilnic, practicând karate şi înot.
Katherine a primit custodia legală a celor trei copii ai artistului la câteva săptămâni după moartea lui, în iunie, anul trecut.

PARIS, COPIA TATĂLUI
Katherine a povestit şi cum au fost afectaţi copiii de moartea tatălui lor. Paris i-a făcut lui Michael un altar în camera ei. La început, voia să-şi lipească pe pereţi picturi cu flori sau cu balerine, aşa cum vor de obicei fetiţele de vârsta ei. Dar s-a răzgândit imediat, a mers într-o cameră alăturată, de unde s-a întors cu vreo şapte-opt fotografii ale lui Michael. "Nu! Vreau ca tatăl meu să fie în camera mea! Vreau să-l văd tot timpul!", a spus ea, agăţându-i imediat fotografiile în perete. "Când merge la culcare îl vede, când se trezeşte, îl vede din nou. Paris are acea candoare ca şi Michael şi văd în ea talentul lui. Tot ce face, face foarte bine. Este o bună artistă şi cântă la pian. Vrea să devină actriţă", povesteşte Katherine. Ea e convinsă că toţi cei trei copii ai lui Michael au ceva din el. Prince e interesat de artă şi ar vrea să devină producător de film, iar Blanket are mult din imaginaţia tatălui său.

REVELAŢIA CELEBRITĂŢII
Un alt episod al interesantei vieţi de familie, povestit de Katherine, este cel când Michael i-a luat pe Prince şi Paris la concertul lui aniversar, de 30 de ani. I-a lăsat în sală, iar el s-a produs pe scenă. După spectacol, copiii s-au dus în culise. "Aşa deci eşti o mare vedetă!", i-au spus Prince şi Paris lui Michael. Atunci a fost momentul când copiii şi-au dat seama de celebritatea tatălui lor. "Vrem să fim şi noi ca tine când vom fi mari", i-au spus ei.

Katherine va publica săptămâna viitoare o carte despre fiul ei, însoţită de fotografii din arhiva personală. Cartea se va intitula "Never Can Say Goodby". "Anii vor trece, dar eu voi simţi la fel. Rugăciunile mă ajută. M-am împăcat cu suferinţa. Trăiesc doar pentru copii", a mai spus ea.

Tot ce se scrie rău despre Michael o întristează. "Michael a fost înţeles greşit. Îmi amintesc că, odată, mi-a adus în dar un ceas, un lănţişor şi un inel. N-o să uit niciodată cum zâmbea când am început să deschid fiecare cutie. Era atât de generos. Şi-ar fi dat şi cămaşa de pe el pentru alţii", a continuat ea, spunând că şi-ar dori ca "lumea să îl cunoască pe adevăratul Michael" şi că "tot ce se scrie în tabloide este o mizerie". "Cei care au copii vor înţelege ce simt când se spune ceva de rău despre fiul meu, mai ales dacă nu este ceva adevărat. De aceea vreau să public cartea. Mi-ar plăcea ca lumea să-şi aducă aminte de el ca de acea persoană sensibilă şi iubitoare cum era", a încheiat ea.

COMEMORARE ÎN ORAŞUL NATAL
Katherine a anunţat recent că ea şi cei trei copii ai lui Michael nu vor participa la evenimentul de comemorare a starului, mort la 25 iunie 2009, ce va avea loc la 26 iunie, la Los Angeles, ci vor merge în oraşul lui natal, Gary, din Indiana. Ei consideră că acolo este "un punct de legătură pentru familie", iar în Los Angeles e prea multă agitaţie. Comemorarea lor va avea loc în privat, alături de rude şi de prieteni, potrivit publicaţiei TMZ. La Los Angeles, familia Jackson va organiza însă o ceremonie specială la 26 iunie, la care vor participa numeroase celebrităţi, pentru a comemora un an de la moartea lui Michael, dar admiratorii lui sunt aşteptaţi să îi viziteze şi oraşul natal. De asemenea, Randy, unul dintre fraţii lui Michael, a ajuns la o înţelegere cu directorii Cimitirului Forest Lawn din Glendale (California) pentru a le permite fanilor să viziteze mormântul cântăreţului, deşi încă nu a fost făcut vreun anunţ în legătură cu acest posibil eveniment.

×
Subiecte în articol: magazin