x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Coşmarurile lui Dan Negru

Coşmarurile lui Dan Negru

de Adriana V. Paduraru    |    Oana-Maria Baltoc    |    31 Oct 2008   •   00:00

De la blonde la fotbal şi filme de groază
Orice bărbat şi-ar dori să fie în locul lui Dan Negru, să meargă la muncă alături de 50 de blonde superbe. Dar pe principiul ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se îndeplinească, vedeta Antenei 1 a ajuns să fie "bântuită" de blonde. Nu e de-ajuns că le are prin preajmă la fiecare emisiune. Mai are de suportat şi ironiile prietenilor, care-l "hărţuiesc" cu bancuri pe seama "cosiţelor aurii".



"Am luat o decizie: ca în următorii 34 de ani de viaţă să nu mai ascult nici un banc cu blonde. Mi-au ajuns cât pentru două vieţi. Le-am şters pe toate din minte. Toţi oamenii pe care-i întâlnesc se simt datori să-mi spună un banc cu blonde. Nu mai vreau!!!" Şi dacă tot nu mai vrea să audă de blonde, l-am pedepsit pe Negru cu o şedinţă foto de Halloween, iar vrăjitoarele au avut pletele bălaie. Ianna, Evelina şi Mona l-au chinuit pe Dan aşa cum le şade bine unor demoni de sex feminin.  Colac peste pupăză, în ultima vreme, Dan a început să fie asaltat şi de brunetele doritoare de un show special dedicat lor. "Cu brunetele am o altă problemă... Din zece, opt mă întreabă: «Dar cu brunete nu faceţi o emisiune?». Uffff... singurele care stau cuminţi, cel puţin până acum, sunt cele... cărunte", mărturiseşte vedeta Antenei 1.

DE GROAZĂ. După cum el însuşi recunoaşte, prezentatorul emisiunii "Te pui cu blondele" este un mare consumator de filme. "De orice tip ar fi ele. Îmi plac mult şi filmele de groază. Mă uit la orice. De la «Saw» la «Session 9». Fie le văd la cinema, fie le copiez de pe net, fie cumpăr DVD-pirat. Nu mă dau înapoi de la nimic când e vorba de filme", ne-a mărturisit Negru. Cu toate acestea, vedeta Antenei mărturiseşte că nu are un actor preferat şi nici nu există un personaj de care să-şi aducă aminte într-o secundă: "Înghit tone de filme. Nu pot spune că am un favorit. Nici măcar nu pot spune că am un actor care să-mi placă necondiţionat. Depinde de scenariu, buget... L-am văzut recent pe De Niro împreună cu Pacino într-o mare stupizenie poliţistă. O nenorocire de film. Filmele sunt în ziua de azi ca şi fotbalul. Totul e neprevăzut...". Şi dacă tot vorbim de fotbal, Dan Negru spune că are un coşmar legat şi de acest subiect. "Într-adevăr, microbistic vorbind, trăiesc o dramă... o viaţă de coşmar. Cei din Timişoara mă suspectează şi mă apostrofează că ţin cu Steaua. Pe când, dacă ajung în Ghencea, toţi mă fac trădător care ţine cu Poli Timişoara. Am o «viaţă dublă». Sunt un fel de Dr. Jekyll şi Mr. Hyde."

AMINTIRI DIN COPILĂRIE. Când era copil, lui Negru nu-i era teamă de Bau-bau, de Muma Pădurii sau de alte asemenea personaje cu care părinţii îşi sperie prichindeii neastâmpăraţi. "Când eram puşti, mă speria un bătrân care trecea pe stradă şi vindea geamuri. Ţipa cât putea de tare... Geamuuuuuuriiiiii!!!!!! Nu-mi amintesc nimic în afară de urletul lui. Dar zic că e de ajuns când ai 5 ani."

Meserii de blondă

În prima ediţie a emisiunii "Te pui cu blondele", blondele îşi vor face apariţia îmbrăcate conform meseriei pe care o practică. Asistentă medicală, judecătoare, profesoară, avocată. Ele reprezintă provocarea lui Ionuţ Codruţ Stănescu, care va încerca să "le sufle" blondelor marele premiu de 50.000 de lei. Şi dacă tot a venit vorba de meserii şi de femei frumoase, ce ar alege Dan Negru între o domnişoară care activează ca poliţistă, alta ca asistentă medicală şi cea de-a treia ca sudoriţă? La capitolul îndeletnicire cu vino-ncoa, bineînţeles: "Păi, doctorii şi politiştii încă mai sunt de găsit prin ţară... sudorii buni sunt în Spania de mult...", a evitat Dan, elegant şi cu umor, să supere vreuna dintre blondele încadrate în câmpul muncii.  

"Mi-a plăcut Tom Cruise în rolul lui Lestat, din «Interviu cu un vampir»... De fapt, îmi place Anne Rice..."
Dan Negru

"Încep, încet-încet, să capăt o fobie: traficul din Bucureşti. Nu mai suport să văd cozi de maşini... Cred că e boală cu specific local"
Dan Negru

×
Subiecte în articol: negru cover story dan