x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cotidian - Doamna premier NU şi-a înnoit buletinul la domiciliu!

Cotidian - Doamna premier NU şi-a înnoit buletinul la domiciliu!

26 Mar 2008   •   00:00

Negaţie. Negaţie întărită. Dublă negaţie! Doamna premier, Ioana Tăriceanu, nu este altceva decât inocenta victima a unei defăimătoare maşinaţiuni a presei! Echipa de "paparaţi" a JN Online oferă, ca de obicei, în "inclusivitate", povestea adevărată



Negaţie. Negaţie întărită. Dublă negaţie! Doamna premier, Ioana Tăriceanu, nu este altceva decât inocenta victima a unei defăimătoare maşinaţiuni a presei! Echipa de "paparaţi" a JN Online oferă, ca de obicei, în "inclusivitate", povestea adevărată


Conform unor surse din cadrul Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor (INEP), o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de eliberare a actelor de identitate s-a deplasat acasă la premierul Călin Popescu Tăriceanu, cu un aparat special de fotografiat. Ordinul a fost dat pe cale ierarhică de un organ superior. Surprinzător, prin comparaţie cu alte demersuri poliţieneşti, potrivit aceloraşi surse, imaginea a fost gata ieri după-amiază, la doar citeva ore.


Întrebat care este motivul în baza căruia echipa poliţiei s-a deplasat acasă la premier comisarul-şef Paraschiv Petu, directorul general adjunct al INEP, a declarat: „Nu pot să confirm faptul că o echipă de la noi s-a deplasat acasă la doamna Tăriceanu. Nu ştiu nimic în acest sens pentru cp nu sunt la serviciu. Sunaţi la sediu şi întrebaţi acolo. Conform procedurii, o persoană poate solicita deplasarea unei echipe de la INEP la domiciliu pentru efectuarea unei fotografii doar în cazul în care solicitantul nu se poate deplasa. Echipa se deplaseaza la domiciliul solicitantului doar după ce acesta face o cerere în acest sens“.

Sunând la sediul INEP, am suferit c ustoicism supliciile unei mingi de fotbal fiind pasaţi de la un birou la altul. Concluzia: nici un angajat al acestei instituţii nu a putut, sau nu a dorit, să confirme sau să infirme dacă o echipa a INEP a fost sau nu acasă la Ioana Tăriceanu.


Echipa de "paparaţi" a obţinut, evident prin mijloace specifice şi neapărat deontologice, dovada!

Echipa INEP a fost prezentă la domiciliul familiei Tăriceanu. Numai că ceea ce s-a petrecut acolo depaşeşte regimul secretului de stat. Asumându-ne riscul, nu putem decât să dezvăluim opiniei publice româneşti faptul că nu a fost vorba de o fotografie efectuată în vederea reînnoirii buletinului Ioanei Tăriceanu, nu a fost vorba nici de realizarea unui pictorial cu doamna prim-ministru.... Rezultatul acţiunii echipei INEP este o fotografie de grup aducătoare de bonus la nivelul imaginii externe a României. Ea urmează să fie distribuită oaspeţilor străini ce se vor găsi în spaţiul terestru, naval sau aerian românesc, care cu râul, care cu ramul, pe perioada "samit-ului" NATO, pentru a uşura recunoaşterea şi comunicarea cu oficialităţile găzduitoare. Acţiunea face desigur parte din mult mai mediatizata campanie "Eterna şi fascinanta Românie"

Va prezentam poza realizata de specialistii INEP:




×
Subiecte în articol: magazin inep