x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Country Strong", filmul inspirat de vieţile lui Michael Jackson şi Britney Spears

"Country Strong", filmul inspirat de vieţile lui Michael Jackson şi Britney Spears

17 Dec 2010   •   15:36
"Country Strong", filmul inspirat de vieţile lui Michael Jackson şi Britney Spears
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Noul film în care joacă Gwyneth Paltrow este inspirat de problemele din viaţa cântăreţei Britney Spears. Cel puţin aşa declară regizoarea filmului "Country Strong", Shana Feste. Filmul are în prim plan povestea unei cântăreţe care ajunge alcoolică şi cu o carieră fără succes. Gwyneth Paltrow interpretează aici rolul unei cântăreţe de muzică country care are de înfruntat o serie de probleme personale, încercând în acelaşi timp să îşi readucă la viaţă cariera.

Feste a mărturisit că a fost inspirată să scrie povestea filmului după ce a văzut toată seria de titluri despre Britney Spears care nu vorbeau decât despre estomparea şi căderea cântăreţei, în perioada în care Britney Spears s-a ras în cap şi a avut un acces de furie încercând să vandalizeze o maşină, totul înainte de a fi internată forţat la o clinică psihiatrică în anul 2008. "De aici a venit filmul. Adică am văzut ce s-a întâmplat cu Britney Spears în mass-media" a spus Shana Feste, citată de starpulse.com.

Ea a mai dezvăluit şi că o parte din scenariu a fost inspirat şi de relaţia de ură şi iubire pe care a avut-o Michael Jackson cu presa, adăugând că a terminat de scris exat atunci când a murit Michael. "Cred că este tragic cum tratăm oamenii care ne oferă atât de mult, şi adorăm să îi vedem la pământ, doar pentru a-i reconstrui şi a-i dărâma din nou. Este o fascinaţie ciudată", a mai spus ea.

×