x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Courtney Love: „Nu mă mai droghez!”.

Courtney Love: „Nu mă mai droghez!”.

25 Mai 2011   •   14:30
Courtney Love: „Nu mă mai droghez!”.

Courtney Love s-a saturat, pare-se, de celebritatile care o tachineaza pe baza trecutului sau tumultos si este hotarata sa scape de reputatia de 'drogata'. Cantareata a avut de luptat in trecut cu dependenta de alcool si droguri, dar, desi acum este 'curata', remarcile rautacioase ale altor vedete ii dau mari batai de cap lui Love.

'Am fost stigmatizata ca drogata de-a lungul anilor si acum am inceput sa obosesc. Nu mai traiesc asa acum. Evident, am avut o groaza de probleme in trecut, dar asta a fost acum multi ani. De atunci am muncit foarte mult sa ma adun, dar, pentru un motiv care imi ramane necunoscut, sunt inca in linia intai atunci cand vine vorba de rautati...', a declarat sotia fostului solist Nirvana, Kurt Cobain, citata de starpulse.com. Cantareata a facut referire in special la fiica lui Ozzy Osbourne, Kelly, care a numit-o 'drogata' in timpul unei emisiuni de televiziune.

Courtney Love a putut fi recent vazuta pe covorul rosu de la Cannes, unde insa n-a primit prea multe critici pozitive. Specialistii in moda nu s-au sfiit sa spuna ca Love a aratat cel putin ciudat in rochia deschisa la culoare, din cauza tenului ei foarte palid.

×
Subiecte în articol: droguri Courtney Love