x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Crăciun la Antena 1

Crăciun la Antena 1

22 Dec 2010   •   21:08
Crăciun la Antena 1

Petrecerea începe la Antena 1 în Ajun. De la ora 17:00, Simona Gher­ghe le pregăteşte telespectorilor o ediţie speci­a­lă „Acces Direct”, cu oa­meni frumoşi şi momente inedite. Anastasia şi Ileana Lazariuc vin împreună în platoul emisiunii, Corina va dansa la bară, iar Simona va cânta în duet cu Mirabela Dauer. Seara, de la 20:30, telespectatorii sunt invitaţi să-l aştepte pe Moş Crăciun alături de maeştrii umorului Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Şi pentru că Moşul vine tocmai din Laponia într-o trăsură cu reni, nici Nae şi Vasile nu puteau veni altfel. Cei doi vor poposi în platoul Antena 1 aduşi de doi reni. Drăgălaşele animale s-au împrietenit repede cu moderatorii şi invitaţii lor, însă echipa a avut în permanenţă grijă să nu le lipsească nimic, nici măcar fânul uscat care să le potolească foamea pe parcursul filmărilor. Printre invitaţi se numără Loredana, Lupu şi Cornelia Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Voltaj şi  Heaven.

’NEAŢA. În ziua de Crăciun, românii se vor trezi nu doar pentru a verifica ce le-a lăsat Moşul sub brad, ci şi pentru a urmări ediţia specială ’Neatza cu Răzvan şi Dani. Costumaţi în perso­naje de poveste, Răzvan – Dănilă Prepeleac, Dani – Prâslea, Daniela – Scufiţa Roşie şi Vlăduţ – nepotul lui Neghiniţă vor scoate din filele de poveste personaje precum Ileana Cosânzeana, Gulliver, Albă-ca-zăpada şi cei şapte pitici şi le vor aduce direct în platoul emisiunii. Haioşii matinali se vor bucura de prezenţa colegilor lor Simona Gherghe, Mircea Badea şi Mihai Gâdea, pe care telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă în ipostaze inedite.

Printre cei care le vor face românilor dimineaţa de Crăciun mai frumoasă se numără şi Dj Rihno şi Silvia, Pepe şi Paula Se­ling, toţi costumaţi în personaje de poveste. Seara, la „În puii mei”, Fernando şi Impresarul se pregătesc de Crăciun, care se transformă în ceva mai rău decât un dezastru nuclear. Gigi şi Virgil merg cu daruri pe la oameni, iar Mucea şi Flocea îl colindă pe Florin Piersic. De Crăciun, echipa emisiunii vă aduce un perso­naj nou – Ghiocel de la Dăbuleni.

 

Moş Crăciun cu globu-n spate
Telespectatorii pot afla care sunt cele mai preţioase şi mai bine păs­trate amintiri de Crăciun ale vedetelor Antenei 2, la 25 decembrie, ora 12:30. Florentina Fântânaru va sta de vorbă la „Dincolo de apa­renţe” cu Draga Olteanu Matei. Urmează „Distracţia pe vremea mea”, un show plin de vervă cu invitaţi puşi pe şotii. „Celebra şi Agen­tul” este numele show-ului special de la ora 19:00, în care Cristian Brancu şi Mihaela Tatu fac echipă. „Agentul VIP” se deghizează în Moş Crăciun pentru a o păcăli pe doică (Mihaela Tatu) să pună mâna pe scrisorile cu dorinţe ale vedetelor. Diana Mun­teanu Niculescu are şi ea o emisiune specială de Sărbători, la Con­fe­rinţa de presă fiind invitate surorile Roman. Noaptea se încheie cu cel mai recent show al lui Damian Drăghici – Jazz in the City.

 

Fantasia dă startul magieila Prima TV
În ziua de Crăciun, de la ora 19:30, „Fantasia” vă transpune în lumea de poveste a desenelor animate. „Fantasia” combină muzica clasică europeană şi imaginile pline de fantezie, din celebrele filme marca Disney. Filmul este o reeditare a producţiei Walt Disney Pictures din anul 1940, care întrunea o pleiadă din personajele Disney celebre – Mickey Mouse, Donald, Pluto şi mulţi alţii, într-un concert de muzică clasică. O nouă generaţie de animatori au refăcut vechea peliculă în stilul modern al începutului mileniului 3. În coloana sonoră sunt incluse teme clasice ale unor compozitori renumiţi: Beethoven, Stravinski etc. În interpretarea orchestrei simfonice din Chicago, sub bagheta dirijorului James Levine. A doua zi de Crăciun, bucuraţi-vă de magia Sărbătorilor alături de „Echipa de căţei”. Cinci pui de Golden Retrevier sunt adoptaţi de familii diferite. Când stăpânii lor lipsesc, cei cinci se întâlnesc pentru a se juca împreună. Aşa se întâmplă şi într-o zi, când un camion de îngheţată opreşte chiar în locul în care îşi petreceau timpul puii. Şoferul lasă uşa deschisă şi cei cinci se furişează înăuntrul camionului. Urmează o mulţime de peripeţii care vă vor binedispune negreşit.

 

ÎnTrecerea anilorla TVR
TVR a îmbrăcat şi el haine de sărbătoare. Petrecerea începe vineri, de la ora 21:00. Cu prilejul ani­­­­versării a 75 de ani, Stela Popescu va fi „O dată-n viaţă” şi ardeleancă, şi olteancă, şi mol­do­veancă. Iar publicul va decide care dintre cele trei ipostaze i se va potrivi cel mai bine. Sâm­bă­tă, de la ora 14:20, „Ne vedem la TVR” cu Marina Al­mă­şan Socaciu şi cei 13 participanţi la finala selecţiei naţionale Eu­ro­vision. Pentru ca de la ora 18:30 să avem o în­tâl­nire „Ca la carte” cu Cristian Tabără şi Princi­pe­sa Margareta a României.  Seara aveţi „ÎnTrecerea anilor” ’50 şi ’90. Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Ducu Bertzi, Monica Anghel aduc argumente mu­zicale pentru perioada pe care o reprezintă. Nelu Ploieşteanu va interpreta cântecele de-altădată ale lui Fărâmiţă Lambru, iar sportivii Ilie Dumitrescu şi Ion Voi­nescu vor rea­minti momente de aur ale sportului românesc. Duminică, 26 decembrie, Dan Bittman este asaltat, începând cu ora 17:00, de Moş Crăciuni. Aurel Tă­maş, trupa Simplu, Maria Câr­neci, Mihai Mitoşeru şi Andrei Duban împart cadourile din sacul Moşului Elenei Gheorghe, Crinei Matei, Alexandrei Ungureanu şi lui Keo. Tot duminică, dar de la ora 22:55, vine „Garantat 100%” Steve Vai.

 

PoveŞtiri de Crăciun
În Ajun, Acasă vă invită să petreceţi alături de cei mai buni artişti ai lumii la World Music Awards 2010. De la ora 22:30, imediat după „Uite cine vorbeşte”, vă veţi întâlni cu Lady Gaga, Black Eyed Peas sau Jennifer Lopez. Apoi, în seara de Crăciun, de la ora 22:15, veţi putea urmări cele mai frumoase reprezentaţii din întreaga istorie a World Music Awards. Michael Jackson, Tina Turner, Gloria Gaynor, Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, dar şi Rihanna, Beyonce sau Alicia Keys sunt doar o parte dintre artiştii care vor fi prezenţi Acasă, într-un material special, „World Music Awards: Cele mai bune momente”. Duminică, de la ora 22:30, Leslie Hawke şi prinţesa Marina Sturdza vin în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii „La naiba, să poveŞtim”. Iar de la ora 23:30 vă veţi întâlni cu celebrul cvartet de tenori Il Divo, în concertul Live în Los Angeles susţinut în faţa a peste 5.000 de oameni.

 

Super-Lovede Crăciun
Cum se întâmplă de nouă ani, Moş Crăciun vine la telespectatorii Pro TV pe acordurile muzicii lui Ştefan Bănică. În Ajun, la 24 decembrie, de la ora 23:30, Pro TV aduce telespectatorilor săi tradiţionalul şi explozivul „Concert Extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică Super-Love”, susţinut la Sala Palatului din Bucureşti. În ziua de Crăciun, de la ora 17:00, Cătălin Măruţă şi echipa Happy Hour vă colindă alături de Costel Busuioc şi familia sa, Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian, Cornelia şi Lupu Rednic, Nicoleta Voica, Veta Biriş, Aneta Stan, Mioara Velicu, Elena Merişoreanu, Niculina Stoican, Matilda Pascal Cojocăriţa, Laura Lavric şi Părintele Pomohaci. La 26 decembrie, Laura Cosoi, Carmen Tănase, Liviu Vârciu, Mircea Solcanu şi CRBL sunt protagoniştii cele mai noi ediţii a emisiunii „Aş vrea eu”, difuzată de la ora 18:00. Iar de la 20:30 veţi ajunge în „Ţara glumelor” însoţiţi de echipa Land of Jokes.

 

Misfor Michael
De Crăciun, MTV a pregătit o serie de surprize.
În ultima săptămână din decembrie, în fiecare zi de la ora 9:00, fanii MTV vor avea parte de ediţii noi Mis for Michael. Vineri, 24 decembrie, de la ora 15:00, fanii cântăreţei Katy Perry vor avea ocazia să descopere fabuloasele decoruri folosite pentru videoclip şi să afle detalii despre poveste şi despre modul în care a fost realizat „California Girls”. Zilele de 25 şi 26 sunt presărate cu topuri speciale ale unor artişti importanţi în lumea muzicală precum Beyonce, Michael Jackson, Mariah Carey şi Pink, dar şi un top 100 cu cele mai tari piese din 2010.

 

Să v-amintiţi Crăciunul
În ziua de Crăciun, la Naţional TV, de la ora 13:15, aveţi parte de cele mai frumoase poveşti. În fiecare zonă a ţării, tradiţiile se păstrează cu sfinţenie şi sunt duse mai departe din generaţie în generaţie. Pentru cei născuţi în zonele respective, obiceiurile sunt învăţate şi respectate de fiecare în parte. Emisiunea „Crăciun de poveste” vă prezintă tradiţiile şi colindele de Crăciun din toate zonele ţării, povestite de reprezentanţii de seamă ai fiecărei zone: Sofia Vicoveanca, Veta Biriş, Ionuţ Fulea, Cristian Pomohaci şi mulţi alţii. Corina Chiriac vă aşteaptă a doua zi de Crăciun, de la ora 13:15, într-o ediţie specială „Să v-amintiţi, duminica”! Vor veni să vă colinde nume de marcă ale muzicii uşoare: Marcel Pavel, Gina Pavel, Anca Ţurcaşiu, Angelli, Adrian Daminescu, Dan Bubuioc, Cristina Rus, Keo şi Alexandra Ungureanu, Mirabela Dauer şi Raoul, Georgi Dascălu, Noni Ene, Silvia Ştefănescu.

×