x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Craiova/ Jaf armat la o casă de schimb valutar

Craiova/ Jaf armat la o casă de schimb valutar

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Feb 2008   •   00:00
Craiova/ Jaf armat la o casă de schimb valutar

12:19 • Un jaf armat a avut loc, joi dimineaţă, la o casă de schimb valutar din centrul Craiovei, cele două persoane care au intrat în unitate cu o armă reuşind să fugă cu suma de 50.000 de lei.

Un jaf armat a avut loc, joi dimineaţă, la o casă de schimb valutar din centrul Craiovei, cele două persoane care au intrat în unitate cu o armă reuşind să fugă cu suma de 50.000 de lei.

MIZEAZĂ PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE. Conform purtătorului de cuvânt al IJP, subcomisarul Maria Vasile „jaful a avut loc în jurul orei 8.30, la casa de schimb valutar SC International Exchange, situată în plin centrul Craiovei. La acea oră, în casa de schimb se afla o singură angajată. Angajata casei de schimb a povestit poliţiştilor că în unitate au intrat un bărbat şi o femeie, care au scos un pistol şi au început să o ameninţe, forţând-o să scoată toţi banii pe care îi avea în casă“. Conform primelor verificări, cei doi atacatori au luat valută şi lei în valoare totală de 50.000 de lei, după care au dispărut. După ce angajata casei de schimb a anunţat telefonic jaful, mai multe echipaje ale Poliţiei s-au deplasat la faţa locului, luând declaraţii de la martori. În incinta casei de schimb valutar se aflau camere de supraveghere, poliţiştii urmând să ia casetele pentru a le analiza.

 

×
Subiecte în articol: magazin schimb