x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristina Joia

Cristina Joia

de Adriana V. Paduraru    |    04 Apr 2008   •   00:00

Cristina Joia, unul din cei trei designeri din noua echipă “SOS – Salvaţi-mi casa!”, spune despre sine că este o persoană dependentă de frumos, de oameni, inovativă, dinamică şi cu simţul umorului. “Sunt ambiţioasă până la încăpăţânare uneori şi exersez zâmbetul foarte des (deţin gropiţe)”, se descrie cu umor designerul.

Cristina Joia, unul din cei trei designeri din noua echipă “SOS – Salvaţi-mi casa!”, spune despre sine că este o persoană dependentă de frumos, de oameni, inovativă, dinamică şi cu simţul umorului. “Sunt ambiţioasă până la încăpăţânare uneori şi exersez zâmbetul foarte des (deţin gropiţe)”, se descrie cu umor designerul. Ea s-a implicat în acest proiect, întrucât i s-a părut extrem de interesant ca provocare artistică, mai ales că în numai cinci zile o cameră trebuie transformată complet şi, în plus, ea trebuie să ilustreze în final “personalitatea celui pentru care a fost amenajată şi în jurul căruia s-a ţesut povestea”.

 

 

REACŢII. Judecând după reacţiile oamenilor la vederea muncii lor, Cristina este convinsă că echipa s-a apropiat foarte mult de ceea ce locuitorii respectivelor camere îşi doreau. Şi, ca de obicei, cei mai impresionaţi au fost copiii. “Eu n-am participat încă la decorarea unei camere pentru copii, dar colegii mei au avut această bucurie şi mi-au povestit cât de fericiţi şi emoţionaţi au fost cei mici la vederea suprizei, cum pipăiau obiectele pentru a se convinge că nu e un vis”, a adăugat Cristina.

 

 

COMUNICARE. Dacă vă gândiţi că, artist fiind, Cristina poate fi încorsetată de prezenţa camerelor de filmat, vă înşelaţi. Noul membru al echipei “SOS” nu vede în camera de luat vederi şi în cameraman nişte intruşi. Dimpotrivă: “Eu sunt o fire deschisă şi, deşi sunt artist, sunt obişnuită să lucrez cu oameni în jurul meu. Aşa că nu percep cameramanul şi camera de filmat ca pe nişte intruşi, ci, din contră, ca pe un mijloc prin care poţi comunica, transmite stări, concepte”.

 

 

Sezon nou

Emisiunea “SOS – Salvaţi-mi casa!” începe un nou sezon într-o altă formulă. Un format total schimbat şi, mai ales, cu o echipă nouă. Sezonul trei de “SOS – Salvaţi-mi casa!” îl aduce în postura de gazdă pe Alin Roşu (“Surprize, Surprize”, “Vreau să fiu mare... vedetă”, “Bucătăria veselă”). Alin va fi însoţit de o echipă de trei designeri cu stiluri şi abordări diferite: Cristina Joia, Anca Dincă şi Mihai Geleletu, dar şi de patru meşteri pricepuţi. Noul sezon vorbeşte atât despre design interior, cât şi despre poveşti de viaţă impresionante. Echipa SOS va descinde în casa unei familii în urma unui apel făcut de unul dintre membrii ei. Dar nu oricum. Fiica trebuie să vrea să îi mulţumească mamei, pentru că şi-a sacrificat cariera să o crească, tatăl alcoolic vrea să îşi recompenseze copiii etc.

×
Subiecte în articol: vedete