x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristina Spatar, "fara egal"

Cristina Spatar, "fara egal"

de Raluca Grintescu    |    10 Mar 2006   •   00:00
Cristina Spatar, "fara egal"
MUZICA
Un nou videoclip al "reginei" R&B marca B.U.G. Mafia

Dupa o pauza de doi ani, Cristina Spatar revine in luminile rampei cu un nou album si videoclip. "Fara egal", cel de-al doilea extras pe single de pe albumul omonim, a beneficiat de aportul lui Tataee de la B.U.G. Mafia. "Am simtit ca piesa trebuie sa contina si o voce masculina, pentru a-i accentua beat-ul. Este o piesa care iti ramane intiparita in memorie. Ii sunt foarte recunoscatoare lui Tataee pentru tot ce a facut. M-a sustinut si s-a implicat mai mult decat am crezut vreodata ca poate cineva", a marturisit Cristina.

EFECT. Clipul a fost planuit in detaliu de catre Mario Grasso, regizor italian de origine romana, care si-a facut "ucenicia" alaturi de Scorsese si Zeffirelli. Profesionist, Mario a chemat la repetitie toata echipa cu o zi inainte de filmare, pentru ca totul sa mearga snur in momentul in care s-a dat startul pe platou, mai exact in Clubul Bonsai, unde artisti, colaboratori si oamenii din productie au stat tintuiti 24 de ore. A meritat, pentru ca videoclipul a iesit impecabil, elegant, cu impact. Impatimita a modei italienesti, Cristina si-a achizitionat pentru acest clip ultimele colectii Cavalli si John Richmond, dar si haine din noua linie "Rock & Republic", a carei imagine este Victoria Beckham. Toate accesoriile au stat sub semnul Dolce&Gabanna si Versace. Alaturi de Cristina si Tataee, in clip ii puteti remarca pe DJ Swamp, Grasu’ XXL si Mario.

"«Fara egal» inseamna trecerea intr-o noua etapa artistica. Astept mai mult de la mine, de la publicul meu" - Cristina

RAMPA DE LANSARE
B.U.G. Mafia este o trupa care nu numai ca a reusit sa se mentina in preferintele romanilor, dar care a avut si un as in maneca. Un as norocos, intrucat rapperii au lansat pe scena muzicii autohtone niste "no name-uri" acu’ ceva vreme. Catalina si Nico sunt exemple concrete ale succesului dupa numai o singura aparitie alaturi de "mafioti". Adriana, cea care apare pe ultimul produs marca Mafia, "De zece ani", are drumul asternut. Dupa ce a stat la pamant, Loredana a fost "ridicata la cer", iar hiturile au curs garla. Cristina? Prezentul vorbeste de la sine.

Hot News

TURNEU. Supravietuitorii trupei Alice in Chains se vor reuni pentru un turneu estival, - o premiera, avand in vedere ca din 2002, cand liderul trupei, Layne Staley, a murit in urma unei supradoze, trupetii n-au mai tinut nici un concert. Cat despre ultimul turneu, acesta a fost undeva prin 1996. In februarie anul trecut, chitaristul Jerry Cantrell, basistul Mike Inez si tobosarul Sean Kinney s-au suit din nou pe scena, pentru un concert umanitar la Seattle. In schimb, nimeni nu stie cine il va inlocui pe Layne.

DESTAINUIRE. Chad Kroeger, liderul trupei Nickelback, a marturisit in cele din urma ca piesa "How You Remind Me", devenita hit in scurt timp de la lansare (2000), este inspirata dupa o cearta cu iubita lui. "Am vrut sa scriu acest cantec pentru a-i plati prietenei mele cu aceeasi moneda. Asa ca am fost foarte direct cand am inceput sa urlu in microfon tot ce aveam de zis la adresa ei. Tarziu i-am spus ca piesa ii era dedicata si nu i-a venit sa creada", a precizat Chad.

ONOARE. Orasul Bakersfield din California are de curand o noua strada care poarta numele trupei rock Korn. Intorsi acasa pentru a pune la punct ultimele detalii privind turneul lor mondial, baietii de la Korn au avut parte de o surpriza neasteptata. Primarul le-a facut cadou o strada care se numeste "Korn Row". Traseul din America de Nord se va incheia la 4 aprilie, in Toronto. (Raluca Grintescu)
×