x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristina Spatar mamica din nou!

Cristina Spatar mamica din nou!

de Cosmina Stoicescu    |    10 Apr 2012   •   18:36
Cristina Spatar mamica din nou!

Cristina Spatar a devenit in aceasta dimineata pentru a doua oara mamica. Desi a nascut putin inainte de termen, nasterea a fost una fara complicatii si atat ea, cat si micuta se simt foarte bine.

"Sunt extrem de fericita! Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, in saptamana 37, este extrem de sanatoasa si vioaie. S-a nascut la ora 07:45 de dimineata, are 2,9 kilograme si 48 de centimetrii. Mi s-au rupt membranele acum doua zile si m-am prezentat la clinica Regina Maria unde am fost monitorizata pana la interventia de cezariana iar cei de la clinica, in frunte cu medicul Cezara Bucur, au avut mare grija de mine. Alin nu a asistat la nastere, preferand sa astepte in hol, dar una dintre asistente
a filmat intreagul eveniment', povesteste artista.

Intrebata cu cine seamana micuta, Cristina a declarat:' Cred ca este o combinatie intre mine si Alin dar marturisesc, este foarte frumoasa. Sunt cea mai fericita mamica, nu pot sa imi exprim bucuria in cuvinte. In trei zile voi putea merge acasa impreuna cu micuta mea si vom petrece cu totii sarbatoarea Pastelui'.

Alin Ionescu, sotul Cristinei este cu siguranta un tatic extrem de fericit: 'In primul rand ma bucur enorm ca, atat Cristina cat si fiica noastra, sunt sanatoase si nu pot decat sa spun ca ma simt mandru si in culmea fericirii. Ne bucuram cu totii ca in sfarsit a venit pe lume surioara lui Albert cu care acesta de abia asteapta sa se joace. Vom avea un Paste minunat, familia noastra fiind intregita odata cu venirea fetitei pe lume', a adaugat Alin.

×
Subiecte în articol: cristina spatar