x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

01 Mar 2015   •   16:05
CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

A avut ceva probleme cu viata, dar si de a face cu moartea. Se poate spune despre un student suedez in varsta de 22 de ani, care pana la aceasta varsta a "reusit" sa ajunga de doua ori in moarte clinica, in urma unui accident de motocicleta si apoi a unei supradoze de medicamente analgezice.
In ambele ocazii, medicii au fost sa-l informeze de faptul ca, in conformitate cu legea suedeza, se vorbise la trecut despre el.

Intr-un interviu pentru Reddit, tanarul – un declarat ateist in ceea ce priveste convingerile sale despre lume si viata – a marturisit ca experienta mortii a fost doar o lipsa totala de ganduri si de constienta, un scurtcircuit total.

In accidentul de motocicleta, tanarul s-a izbit de un zid in constructie, genunchiul, tibia si glezna i-au fost facute praf, dar, spre binele lui n-a simtit durerile, pentru ca nu mai avea puls, respiratie si constienta.
In cealalta intalnire a studentului cu moartea, cand cu supradoza, pulsul ii scazuse la 10 batai pe minut si il lasase fara respiratie.

"Am plecat de fiecare data. Totul era negru. As descrie senzatia ca fiind asemanatoare celei in care ai atipit. Un pui de somn, fara vise, dar dupa care, atunci cand te trezesti, desi ai dormit doar 15 minute, te simti complet odihnit."

In urma experientei prin care a trecut, si nu se poate spune sigur ca se va opri aici, tanarul spune ca s-a hotarat sa-si petreaca restul vietii ajutandu-i pe ceilalti.
"Tot ceea ce imi doresc sa reusesc in viata este sa ma distrez cat pot de mult si sa ajut alti oameni sa traiasca mai bine. Nicio alta realizare personala nu va conta atunci cand o sa mor. Singurul lucru care va ramana dupa moartea mea va fi impactul pe care l-am produs asupra celor care vor fi inca in viata, si sper ca acest impact sa fie numai pozitiv. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accepti moartea ca fiind un proces natural al vietii si atunci cand vei intelege asta nu-ti va ma fi teama de nimic. Odata mort, asta e, s-a terminat", a spus tanarul.

El se manifesta cu scepticism in privinta povestirilor altor persoane care au fost in moarte clinica, spunand ca acestea sunt rezultatul faptului ca mintea lor a ramas activa si ca toate starile prin care spun ca au trecut nu au fost altceva decat niste vise.

 Cele mai interesante articole:

■ 
Bacterie UCIGASA, cu potential bio-terorist, scapata din laboratoarele de cercetare ale americanilor!
■ INCREDIBIL! OZN-uri FILMATE pe cerul Marii Britanii. Anchetatori: CĂUTĂM EXPLICAŢII! (VIDEO) 
■ CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

■ Părintele Calistrat:: Bisericile noastre sunt pline de partidul babelor conservatoare pline de dracusori (VIDEO)
■ MAGIA din deşert! Ce a apărut în mijlocul CELUI MAI USCAT de pe PLANETĂ (VIDEO)
■ OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL


×