x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să fim şic în deplasare

Cum să fim şic în deplasare

de Adriana V. Paduraru    |    08 Aug 2008   •   00:00

Ce nu trebuie să ne lipsească din bagaje
 Stilistul american Margaret Lilly ne învaţă ce nu trebuie să ne lipsească din bagaje dacă vrem să fim şic într-o deplasare de scurtă durată, fără însă să ne rupem mîinile cărînd la geamantane.



Ce nu trebuie să ne lipsească din bagaje
 Stilistul american Margaret Lilly ne învaţă ce nu trebuie să ne lipsească din bagaje dacă vrem să fim şic într-o deplasare de scurtă durată, fără însă să ne rupem mîinile cărînd la geamantane.

Primul lucru pe care trebuie să-l băgăm la bagaj este o rochie din jerse. Lilly recomandă o culoare închisă (negru sau maro), pe care o putem asorta foarte uşor cu bijuterii din aur, argint sau, de ce nu, cu un şal. Acesta din urmă poate fi folosit în mai multe direcţii: fie îl utilizăm pe post de curea, fie pe post de mantie, informează The Washington Post.

 ACCESORII. Uitaţi de pantofii din pînză sau de cei cu toc cui. Optaţi în schimb pentru sandale din piele sau cu tonuri metalice. Acestea se vor asorta de minune cu rochia. Din bagaj nu trebuie să lipsească o pereche de pantoloni scurţi (ber­mude) sau nişte jeanşi albi sau negri. Aceştia se pot transforma foarte repede într-o ţinută casual dacă îmbrăcăm un tricou sau puţin mai pretenţioasă dacă optăm pentru o tunică.

Toate aceste haine îşi pot schimba "faţa" cu ajutorul unor accesorii. Dacă nu sunteţi adeptele eşarfelor, atunci puneţi în valiză o curea. Dacă nu vă plac şalurile, atunci împachetaţi repede un bolero.

NEWS


MACHIAJ PENTRU BĂRBAŢI. Dom­nilor, această ştire vi se adre­sează în totalitate. La 6 august a fost lansată pe piaţă prima linie de machiaj pentru bărbaţi. Seria "Taxi Man", creată de Peter Kelly, conţine printre altele "Manscara" (mascara) sau "Guy-Liner" (derma­tograf). Urmaşii lui Adam au început să fie foarte atenţi cu look-ul lor. Aşa se şi explică faptul că anual, la nivel mondial, bărbaţii cheltuiesc în jur de 800 de milioane de euro pentru înfrumuseţare.  

ATENŢIE. Bijuteriile pot dăuna grav sănătăţii, cel puţin aşa susţine un fizio­terapeut din Noua Zeelandă, citat de cotidianul Daily Mirror. Simon King, patronul unui spa din Herts, este convins că cerceii, măr­gelele, colierele, chiar şi ceasurile pot fi cauzele durerilor de spate. "Metalele pot duce la inhibarea muşchilor, ceea ce înseamnă că aceştia devin din ce în ce mai slabi. Iar dacă muşchii sînt slăbiţi, apar imediat şi durerile", explică King. El a adăugat că pentru a "scăpa" de influenţa rea a metalelor sistemul nervos "obligă" anumite părţi ale corpului să se deplaseze de la locul lor (muşchi şi vertebre). Toate amănuntele legate de această teorie vor apărea în luna septembrie în cartea "O viaţă fără durere", al cărei autor este Simon King.

×
Subiecte în articol: life & style