x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cununie cu peripeţii

Cununie cu peripeţii

de Adriana V. Paduraru    |    23 Mai 2008   •   00:00

Trăsnita Ema de la Prima TV s-a hotărît să-şi pună pirostriile. După patru ani şi jumătate de relaţie, timp în care s-au tot cerut reciproc în căsătorie, Livia Taloi şi Daniel Lazăr au hotărît să facă pasul cel mare. “Totul a venit de la sine.

Livia Taloi s-a măritat în secret

Trăsnita Ema de la Prima TV s-a hotărît să-şi pună pirostriile. După patru ani şi jumătate de relaţie, timp în care s-au tot cerut reciproc în căsătorie, Livia Taloi şi Daniel Lazăr au hotărît să facă pasul cel mare. “Totul a venit de la sine. Aşa mi se pare normal, fără «zdrobiri» de genunchi, inele... Fără tot felul de «siropuri» din filme”, a mărturisit Livia. Zis şi făcut. Şi-au anunţat cîţiva prieteni şi s-au înfăţişat în faţa ofiţerului stării civile. Ca totul să fie de neuitat, frumoasa brunetă era cît pe ce să lipsească de la propria-i cununie. “În dimineaţa respectivă am plecat cu nişte treburi în oraş. Şi un domn mi-a blocat ma­şina. Mă uitam disperată la ceas şi deja mă vedeam alergînd după un taxi care să mă ducă la sfat aşa cum eram, în blugi. Am sunat şi la po­liţie, dar nu m-au putut ajuta. Într-un final, cam după o oră de aş­teptări, a venit şi domnul care şi-a cerut scuze că «l-a luat valul» ui­tîndu-se prin magazine”, ne-a po­vestit Livia.

NUNTĂ TRADIŢIONALĂ. Cununia religioasă va avea loc sîmbătă, iar petrecerea se va desfăşura pe Domeniul Ştirbei, în Buftea. “Va fi o nuntă tradiţională, cu mîncare românească. Nu riscăm să-mi dea bunica mea cu creveţii, racii şi caracatiţele în cap”, a dezvăluit “trăsnita”. Pentru luna de miere cei doi însurăţei nu şi-au făcut planuri concrete: “În luna de miere suntem tot timpul, dar o să şi plecăm undeva. Şi prin ţară, pentru că sînt locuri pe care dorim să le vedem. Şi prin străinătate, dar încă nu ne-am hotărît unde”.

Nouă nu ne mai rămîne decît să le urăm Casă de piatră!

×
Subiecte în articol: vedete