x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cupa României "Timişoreana": Gloria -Unirea 0-1/ Golul lui Paduretu

Cupa României "Timişoreana": Gloria -Unirea 0-1/ Golul lui Paduretu

18 Apr 2008   •   00:00

Paduretu arunca tribunele in aer. Rezerva de lux a Unirii aduce liniste in tribune si in fotoliile telespectatorilor! Un gol de 30,000 de euro de caciula fiecarui jucator din Urziceni. Finala previzibila CFR Cluj - Unirea Urziceni



Întîmplări ale reprizei a doua

Arbitrul ne reconecteaza la tensiunea partidei printr-un fluier fara echivoc. A inceput. E repriza a doua.

Mirel Radoi priveşte inmarmurit impreuna cu fiul sau ,,spectacolul" oferit de cele doua combatante pe terenul din Cotroceni.

Sutul de la 20 m al lui Bogdan Stancu trece peste poarta lui Mincă.

Schimbare la Gloria: Iese machedonul Guda si intra ,,Hagi" Claudiu Ionescu

Pînă şi operatorii TV găsesc mai interesante imaginile din tribune decat cele oferite de cei 22 de protagonişti

Lovitura libera de la 20 m puţin lateral stînga pentru Gloria. Executa Ionescu însă nu poate imita bijuteriile mentorului Hagi

Liţu şutează cu adevarat periculos însă ratează cu puţin ţinta.

Jocul creşte in intensitate, viteza este net superioară primei reprize. Apar si marile ocazii.

Incursiune a lui Mara printre fundaşii buzoieni, mingea ajunge la Dănălache care din cădere trimte pe langa stîlpul stîng al porţii apărate de Mincă. Ocazie mare !

Momente bune de joc ale ialomiţenilor, Mara pare a fi motorul echipei.

Liţu vede şi el cartonaşul galben pentru lovirea mingii după fluierul arbitrului, gest care ne arată clar intenţiile Gloriei.

Partida se îndreaptă catre prelungiri. Cele două echipe au redus motoarele? Oare e de vina ,,benzina"? Preţul barilului de petrol a ajuns la 115 $

Buzoianul Nejneru confunda fotbalul profesionist cu cel de curtea şcolii şi primeşte galben dupa ce l-a impins fară minge pe Bordeanu.


Min 89. GOOOL. Paduretu arunca tribunele in aer. Rezerva de lux aduce liniste in tribune si in fotoliile telespectatorilor! Un gol de 30,000 de euro de caciula fiecarui jucator din Urziceni.

Antrenorul buzoian aduce putin cu Ionel Ganea. Il ataca pe arbitrul asistent vinovat in opinia sa de o decizie neloiala intr-o faza litigioasa.. E calmat si trimis la vestiare





Întîmplări ale reprizei întiîi

De la această ora urmărim împreună semifinala competiţiei Gloria Buzău – Unirea Urziceni. Noi aducem întîmplări din joc aşteptăm savoarea comentariilor voastre. Meciul a început, sub privirile lui MIrel Rădoi, aflat în tribune.. Scorul este egal 0-0. Oserie de doua cornere consecutive ale celor din Urziceni. Specatorii se agita. Jucatorii cam statici.

Prima remarcă, oarecum răutacioasă, spectatorii! Nu au umplut tribunele dar se manifestă gălăgios, puţin cam stereotip. Urechile percep o larmă apăsătoare.l

Spectatorii se agita zgomotos la acordarea primului cartonas galben al partidei.. S-a incercat executarea rapida a unei lovituri libere de catre jucatorii echipei din Urziceni. Arbitrul era prea ocupat cu carnetelul.

O serie de doua cornere consecutive ale celor din Urziceni. Specatorii se agita. Din nefericire se fumeaza in tribune. Jucatorii cam statici.

Se fumeaza in tribune, planeaza pericolul unui nou caz "Bricheta"? Asteptam generalizarea initiativei rapidiste de a se imparti chibrite in tribune, sau eliminarea din obinuinta a acestui gest vicios si nesanatos.


Buzoienii incearca un atac, cei din Slobozia incearca la randul lor un contraatac. Amandoua echipele raman la stadiul de incercari. Nu va e dor de Champions League?

In sfarsit prima ocazie. Un sut sanatos al unui brazilian Ricardo Gomez. Si ei sunt oameni a tras pe langa poarta. Cam departe pentru un brazilian, fie el si din Urziceni!

Lovitura libera pentru Urziceni. Dan Petrescu se agita pe margine. Cucertitudine va fi o schema exersata la antrenamente. Un jucator sare peste minge, Bogdan Stancu se incumeta sa nu sara peste ea si suteaza. Peste poarta si el.

Nu putem consemna un sut pe spatiul portii nici dupa ce o combinatie la marginea careului buzoian il aduce pe Mara in pozitie de sut. Nu ne resemnam si continuam sa speram!

Danalache e si pe stanga si pe dreapta. Pe stanga dribleaza bine dar centreaza exact in picioarele unui aparator buzoian. Pe dreapta se cam incurca in minge.

"Reusita" lovitura cu tibia a unui aparator buzoian. Mingea sare ca din zid si se duce in corner, ramas fara rezultat -dupa expresia consacrata.. Aceeasi minge reuseste sa traverseze apatic si careul Unirii.

Danalache devine eroul reprizei! Lovitura sa de cap reuseste sa prinda spatiul portii. Multumim!


Mara recunoaste un fault din spate. Nu e nevoie de o emisiune specializata pentru a-l face sa admita acest lucru. Se apropie Pastele! Acelasi motiv il face pe leit=-motivul relatarii noastre, Danalache, sa-si ceara scuze pentru utilizarea mainii in pozitii nefiresti cum ar fi llovirea in saritura a unui adversar.

Arbitrul pune capat infruntarii sportive cele 45 de minute ale primei reprize fiind epuizate cu tot cu prelungiri, izbavindu-ne de risipa de energie consumata in spargerea semintelor ca telespectatori nepatimasi ce suntem .Asteptam comentariile voastre!


Caseta tehnică

Gloria Buzău:
32 Mincă -23. Ninu, 6. Tudose (cpt), 4. Jozici, 26. Eze - 5. Doicaru, 14. Bicfalvi, 19. Liţu, 17. Guda - 11. Al. Stoica 21. V. Simion
Rezerve: 71. Barbu, 20. Cl. Ionescu, 15. Vlaicu, 13. Gheorghiţă, 18. Nejneru, 99. Nunes, 3. Ochincă


Unirea Urziceni
12. Stelea - 24. Balint, 6. Galamaz (cpt), 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 10. Mara, 3. Ricardo,19. Brandan, 2. C. Petre - 14. Stancu ,15. Dănălache
Rezerve: 1. Arlauskis, 29. D. Munteanu, 16. E. Nicu, 25. Pădureţu, 17. Burns, 11. Onofraş, 7. Bilaşco

Stadion: Cotroceni

Spectatori: 1.500



Traseul celor două competitoare pînă în semifinale
Şaisprezecimi
  • 26.09.2007 Breaza - Tricolorul Breaza - Gloria Buzău 0 - 1 (0-1)
  • 26.09.2007 Baia-Mare - FC Baia-Mare - Unirea Urziceni 1 - 4 (1-2)

Optimi
  • 05.12.2007 Buzău - Gloria Buzău - Politehnica Timişoara (5-3p) 2 - 2 (0-0, 1-1)
  • 06.12.2007 Urziceni - Unirea Urziceni - Steaua Bucureşti 2 - 0 (1-0)

Sferturi
  • 27.02.2008 Constanţa - Unirea Urziceni - Rapid Bucureşti 1 - 0 (0-0)
  • 28.02.2008 Mioveni - Pandurii Târgu-Jiu - Gloria Buzău (2-3p) 0 - 0 (0-0, 0-0)

×