x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CV de flăcău

CV de flăcău

18 Sep 2009   •   00:00
CV de flăcău
Sursa foto: /iStock Photo

Ce fac băieţii când visează la-mperechere



O persoană miloasă, prin natura sa, presupun că se pătrunde de sensibilitate la orice semn, cât de firav, de suferinţă ori neajuns. Nu mă număr printre ele, ba chiar aş zice că găsesc mare haz în a le recomanda prompt rromişorilor care vin să-mi ceară bani să se adreseze mamelor lor. Dacă ei insistă că n-au părinţi, atunci îi trimit la nenea de lângă sau la naiba, după dispoziţia de moment. Un milostiv cu siguranţă le-ar da nişte bănuţi, acolo, să-şi cumpere şi derbedeii tutun. Eu, nu. Ba mai mult, dacă întâmplător a apucat cineva să mă calce pe bătături înainte să mă acosteze vreun puradel d-ăsta, ca să-l oftic rău de tot, adică să mă joc cu nervii lui (sunt şi sadică), îi zic că să-mi dea el mie bani mai bine decât să-i dau eu lui. Nici nu vă puteţi imagina cât de minunat de expresive pot deveni figurile lor, puşi în faţa unei asemenea grozăvii. Te tăvăleşti de râs, nu alta.

TRIUNGHI AMOROS.
Ei bine, chiar şi aşa, a existat totuşi ceva care mi-a îngenunchiat de-a dreptul pornirile trufaşe: trei tineri a căror bărbăţie se afla în plin proces de irumpere, care ne-au oferit, pe plajă, un spectacol de neuitat şi care mi-au stârnit puţin compasiunea. Iniţial, păreau a-njgheba un bizar triunghi amoros.

ZĂMBIŢI, VĂ ROG!
Cum se bălăceau ei îmbrăţişati, cum îşi înlănţuiau ei braţele - stavilă în calea valurilor necruţătoare care le-ajungeau până mai jos de genunchii juliţi la fotbal, pe maidan...

Când colo, nici nu se dădeau unui preludiu public şi nici nu se iubeau. Deodată, unul se rupe brutal din strânsoarea celorlalţi, îşi curăţă grijuliu obiectivul camerei de filmat cu opţiune de făcut poze în acelaşi timp şi, revenit serios la mal, îi struneşte p-ăilalţi să termine cu zbenguiala. Sfioşi, se supun. Cu o mină marţială, năzdrăvanii din apă îşi udă părul şi trupurile cu zeama mării, privind semeţ la soare. Se căznesc să facă poze-n toate posturile posibile, chiar şi cu poponeaţa-n sus, ca şi cum trupurile lor ar fi suficient de zdravene încât să le susţină greutatea deasupra apei în timp ce ei înoată ca nişte profesionişti ce sunt, cu capul întors ghiduş către aparat.

RESUME. Mânca-i-ar mamele lor, ei de fapt îşi pregăteau sârguincios CV-ul pentru Hi5 - adică acolo unde se întâlnesc toţi cei care vor să facă sex, dar nimeni nu-i bagă-n seamă. Ei îşi lasă acolo semnalmentele în speranţa că se va găsi cineva care să îi iubească şi pe ei şi să îi lase să le pună mâna pe ici, pe colo, stârniţi de originalitatea prezentării.

După ce şi-au terminat treaba, băieţii nu ne-au mai înşelat aşteptările. Şi-au făcut capul roată. Au reperat o frumoasă damă fără sutien şi au pus pe ea camera cu zoom la maxim. Au chicotit ca nişte bărbaţi adevăraţi după care s-au aşezat cu burta pe prosoape şi mâna dreaptă dedesubt. Sigur le-a priit vacanţa!

×
Subiecte în articol: punctul pe g