x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dan Negru, start în forţă şi cu noul show

Dan Negru, start în forţă şi cu noul show

de Cristiana Stamatescu    |    06 Apr 2011   •   15:03
Dan Negru, start în forţă şi cu noul show

Show-ul „Câştigi în 60 de secunde” a luat startul în forţă marţi seară, la Antena 1, vârful de audienţă depăţind un milion de telespectatori. Portivit cifrelor oferite de Gfk, la ora 21:00,  Antena 1 a fost urmărită de 1.111.000 de telespectatori din mediul urban, prezentatorul Dan Negru adăugând în portofoliul său încă un format de succes.

Cu emisiuni precum Academia vedetelor, Ciao Darwin sau, mai recente, Te pui cu blondele, Plasa de stele, Dan Negru este singurul moderator român care s-a menţiunut constant în topul audienţelor. Noul show pe care Negru îl aduce românilor în fiecare marţi de la 20:20, este un concurs incitant, cu o miză de 50.000 de lei. Sute de români s-au înscris la castingul Câştigi in 60 de secunde si au făcut tot posibilul pentru a-şi demonstra îndemanarea. Dintre aceştia, 17 au intrat in cursa pentru marele premiu.

Pe lângă oamenii obişnuiţi, telespectatorii vor putea urmări şi o persoană publică încercând să-şi probeze abilităţile. Victor Ciutacu a “spart gheaţa”, cea de-a doua invitată a lui Dan Negru fiind Simona Gherghe. (C.S.)

 

×