x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dan Negru - Un jucaus la Saint-Tropez

Dan Negru - Un jucaus la Saint-Tropez

de Cristina Ologeanu    |    30 Iun 2006   •   00:00
Dan Negru - Un jucaus la Saint-Tropez

Din sumar: (Rauta)cizme - Selectiuni din programul de Revelion / Sport - Ar putea concura la Beijing 2008 / Documentar - Testeaza imposibilul! / Seriale & Telenovele - Naufragiatii la final / Film - Ultima printesa / Carte - Omul spectacol / Muzica - Cu butoaiele la atac / Muzica - Silentium la Sibiu / Vedete - Dobro da ""7 bAni de-acasa"" / Punctul pe G - Amenajarea anatomiei / Mistere - Batman intre mit si adevar / Monden - Julea face case pentru pitici /

Jocuri la Saint Tropez, un show de vara incendiar

Din 2 iulie, de la ora 20:45, la Antena 1 va debuta un show incendiar prezentat de Dan Negru. Emisiunea-concurs "Jocuri la Saint Tropez" va pune la grea incercare abilitatile sportive ale concurentilor. Se vor intrece zece orase din Romania, Rusia, Ucraina si Italia. Tara noastra participa pentru prima oara la aceste competitii initiate in 1962 de Charles de Gaulle. "Experienta de la Saint Tropez a fost una interesanta. Chiar daca unele probe au fost amuzante, toata lumea a luat treaba asta in serios. Emisiunea este total diferita fata de ceea ce s-a facut la noi pana acum in materie de divertisment… nu s-a mai vazut asa ceva in Romania. Au fost si accidente la filmari, unele chiar foarte serioase, ajungandu-se pana la imposibilitatea accidentatului de a mai concura", a marturisit Dan Negru. In prima editie, echipa reprezentativa a orasului Iasi (condusa de celebrul portar Helmuth Duckadam) se va lupta cu reprezentantele oraselor Sochi (Rusia), Odessa (Ucraina) si Torino (Italia).

BATAIE. Avand in vedere succesul enorm la publicul din tarile in care s-a difuzat, dar si de faptul ca emisiunea va fi una care va ridica adrenalina la cote maxime, cu siguranta ca prin "Jocurile Saint Tropez" Dan Negru va face audienta K.O. Si, ca sa-l ajutam pe Dan sa devina expert in Knock Out-uri, l-am dus la sala. Numai ca el nu a stiut ce ii pregatim! L-am pus fata in fata cu un sportiv adevarat: Catalin Smarandescu, celebrul luptator de K1. Provocarea a fost pe placul ambelor parti, cei doi intelegandu-se bine chiar de la primul pumn. Pardon, am vrut sa spun de la bun inceput…
  • Sedinta foto a fost realizata la "Steaua Wushu Martial Arts", Bucuresti, instructor Catalin Smarandescu

    Sa dau sau sa nu dau?
    Prima intrebare a sportivului cand i-am spus ca il vom aduce pe Dan Negru la sala sa a fost una care ne-a amuzat si, totodata, ne-a facut sa simtim fiori pe sira spinarii: "Vreti sa il bat?". Bineinteles ca a fost doar o gluma… Pana la urma, totul s-a terminat cu hohote de ras si cu o lectie de autoaparare… Catalin a ras copios de Negru, Negru s-a amuzat si el, dar a si bagat la cap sfaturile date de Catalin in materie de "cafteala".
    Va asiguram ca au fost luate toate masurile de precautie ca in timpul sedintei sa nu fie nimeni accidentat… nici macar in gluma.
  • ×
    Subiecte în articol: negru dan