x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dana Rogoz împlineşte 24 de ani

Dana Rogoz împlineşte 24 de ani

25 Sep 2009   •   00:00
Dana Rogoz împlineşte 24 de ani

Sâmbătă, 26 septembrie, Dana Rogoz împlineşte 24 de ani. Interpreta personajului Andreea Popeangă din serialul "State de România" şi-a făcut deja planuri de aniversare.



"Voi face o petrecere la mine acasă şi, cum prietenii mei sunt obişnuiţi să fie ceva tematic, anul acesta îi invit la un karaoke party", spune Dana. Nici Yorick, câinele familiei, nu va sta degeaba, pentru că va fi şi el sărbătorit. "Yorick va împlini şi el un an de când a venit la noi în casă şi, ca un cadou, îl voi lăsa să mănânce ceea ce de obicei nu are voie. De exemplu, puţin tort şi ştiu că va fi foarte fericit", a adăugat actriţa. (A.V.P.)

Cros cu vedete
Sâmbătă are loc în Parcul Herăstrău (intrarea Charles De Gaule) Crosul Vedetelor, în scopul promovării unui stil de viaţă sănătos, precum şi în vederea antrenării bucureştenilor pentru cea de-a doua ediţie a maratonului internaţional al Capitalei, care va avea loc la 18 octombrie. Startul crosului se va da la 9:30 şi se va alerga pe o distanţă de 3 km, până pe partea nordică a lacului Herăstrau, anunţă Asociaţia Bucharest Running Club. Crosul va reuni campioni olimpici ai sportului românesc, ziarişti şi alte personalităţi din diferite domenii care împărtăşesc pasiunea pentru sport. (Oana Baltoc)

5245-102446-03_07tv1.jpg

Florentina, în "laguna albastră"
Înainte de reluarea filmărilor pentru emisiunea "Sport, dietă şi o vedetă", Florentina Opriş a petrecut o vacanţă de neuitat în Insula Corfu. Timp de o săptămână, Florentina a avut parte de relaxare într-un decor mirific, acolo unde s-a realizat celebrul film Laguna Albastră. "Apa Mării Ionice este, într-adevăr, de un albastru intens. Vegetaţia luxuriantă, plajele cu nisip fin, clădirile cochete - totul e minunat pe insulă", povesteşte vedeta de la Prima TV. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin