x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daniel Ciobanu, pe coperta Men’s Folio, simultan în Singapore şi în Malaiezia

Daniel Ciobanu, pe coperta Men’s Folio, simultan în Singapore şi în Malaiezia

de Catalina Iancu    |    28 Mai 2010   •   00:00
Daniel Ciobanu, pe coperta Men’s Folio, simultan în Singapore şi în Malaiezia

Dacă ar fi să folosim un clişeu... la modă, am putea spune că Daniel Ciobanu a cucerit de multă vreme Asia, fiindcă de câţiva ani face furori prin această parte a planetei. Cel mai cunoscut manechin român, devenit un fel de cetăţean universal, lucrează şi călătoreşte prin toată lumea.

Acum câteva zile, Daniel Ciobanu a apărut pe coperta uneia dintre renumitele reviste de high fashion, Men's Folio în Singapore. Nici un alt compatriot de-al nostru nu a mai reuşit acest lucru. Dar mai mult decât atât, inedit este faptul că Daniel a apărut şi pe coperta Men's Folio din Malaiezia în acelaşi timp cu cea din Singapore, aşa cum puteţi vedea în fotografiile alăturate. Publicaţia amintită apare o dată la două luni, aşa încât e un caz rar ca un model să apară în acealaşi timp pe copertă în ţări diferite.

Ce a mai făcut în ultima perioadă? O campanie pe toată Asia de Sud-Est pentru firma germană Brown Buffel, anul trecut a pozat în Africa de Sud în cadrul campaniei Polo jeans pentru Italia, a stat aproape şase luni în Cape Town, unde a făcut cage diving şi a văzut Marele Alb, a participat la un safari în Parcul Naţional Kruger.

Pasiunea sa o constituie dintotdeauna călătoriile, astfel că a ajuns la Capul Bunei Speranţe şi pe plaja Boulders, faimoasă pentru pinguinii care o populează, a urmărit migraţia balenelor spre Hermanas dinspre Camps Bay, unde a fost cazat, şi s-a bucurat de peisaje de vis, cu lei de mare şi delfini. Tot de acolo a avut şi un direct booking în Dubai, unde a făcut campania pe 2010 pentru Splash, un brand foarte cunoscut în Orientul Mijlociu.

×
Subiecte în articol: life & style