x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daţi-mi o bară!

Daţi-mi o bară!

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Dec 2008   •   00:00

Britney Spears, Paris Hilton, Carmen Electra, Kate Hudson, Lindsay Lohan, Kate Moss sunt numai câteva dintre VIP-urile care au luat lecţii de dans la bară. Fie că au dorit să-şi uimească partenerii de viaţă, să facă furori prin cluburi sau că au avut nevoie de lecţii pentru a duce la bun sfârşit un rol primit într-un film, vedetele s-au îndrăgostit de bară.



ACCIDENTATĂ. Unele nu au rezistat tentaţiei şi şi-au instalat obiectul pasiunii în propriul dormitor. Cum este cazul actriţei Kate Hudson. Dornică să-i arate iubitului că nu este cu nimic mai prejos decât dansatoarele profesioniste, fata a executat o manevră complicată şi a sfârşit cu întindere musculară şi câteva julituri pe braţe. Din ciclul "să ne menţinem în formă", topmodelul Kate Moss a mărturisit că a descoperit cât de plăcut este să faci exerciţii fizice mulându-te pe o bară în loc să ţopăi la aerobic. "Este mult mai amuzant să dansezi la bară. Iar provocarea este incredibilă. Te gândeşti că nu vei putea niciodată să stai agăţată acolo sus şi să pari şi senzuală."  

SFATURI UTILE. Şi actriţa Lindsay Lohan a devenit o acrobată desăvârşită după ce a interpretat rolul unei dansatoare exotice în pelicula "I Know Who Killed Me". Lindsay nu a mai dat drumul la bară, chiar dacă filmările s-au terminat. "Mă simt mult mai bine după o astfel de reprezentaţie", a recunoscut vedeta. Apetisanta Carmen Electra a scos deja un DVD cu sfaturi utile pentru acele dudui care nu se mai mulţumesc să facă un clasic striptease în faţa iubiţilor sau soţilor şi a lansat şi o bară portabilă. Ce să mai vorbim despre Paris Hilton şi Britney Spears. Pe vremea când erau bune prietene, nici o bară din cluburile pe care le frecventau nu scăpa nelustruită!  

Profa’ de dans   

Carmen Electra s-a dovedit o bună profesoară de erotism, dans şi aerobic. Combinaţia propusă de vedetă te ajută să te menţii în formă şi în acelaşi timp să menţii treaz şi interesul iubitului sau al soţului. Astfel, poţi face exerciţii de aerobic folosind mişcări senzuale, bara de striptease o poţi transforma la nevoie şi în aparat de lucrat muşchii, iar dansul erotic reprezintă mai mult decât o simplă trataţie menită bărbaţilor. Te poţi undui doar pentru tine, în încercarea de a-ţi redescoperi feminitatea, este de părere Electra. 

Videoclip penibil şi vulgar

Perioada neagră a lui Britney Spears a luat sfârşit, dar dovezile de teribilism au rămas. Starea de plâns în care s-a aflat prinţesa muzicii pop până de curând a fost ilustrată cu vârf şi îndesat în videoclipul "Gimme More", producţie în care vedeta a ţinut cu tot dinadinsul să apară etalându-şi talentul de dansatoare la bară. Rezultatul a fost catastrofal. Îmbrăcată cu ciorapi plasă şi rotindu-se lasciv în jurul barei, diva a reuşit să le ofere fanilor o imagine tristă, şi nu una sexy, aşa cum spera.

×
Subiecte în articol: magazin bara bar