x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Beckham vrea să trăiască visul american cu acte-n regulă

David Beckham vrea să trăiască visul american cu acte-n regulă

04 Noi 2010   •   00:00
David Beckham vrea să trăiască visul american cu acte-n regulă

Deşi locuieşte în America de numai trei ani, David Beckham îşi doreşte să devină, în viitor, american cu acte în regulă. El ar face acest pas deoarece spune că familia sa este fericită în SUA şi nu are de gând să schimbe în vreun fel acest lucru.



America pare a fi în continuare o tentaţie puternică, cel puţin pentru o serie de europeni celebri. Printre aceştia se numără şi fotbalistul David Beckham, care, potrivit contactmusic.com, nu are nici o intenţie de a se întoarce în Marea Britanie. Cel puţin nu pentru a locui. Beckham vrea, nici mai mult, nici mai puţin decât să aplice pentru cetăţenie americană, dar afirmă că nu îşi va uita niciodată rădăcinile englezeşti.

David Beckham este londonez de când s-a născut, dar, din 2007, locuieşte în Beverly Hills, împreună cu soţia sa Victoria şi cei trei copii ai lor, Brooklyn, Romeo şi Cruz, Întrebat de jurnaliştii de la Los Angeles Time dacă ar vrea să primească cetăţenie americană, forbalistul a replicat: "Sper că da, într-o zi. Ar fi foarte plăcut.Dar să ştiţi că sunt născut şi crescut în Anglia şi aşa voi rămâne pentru totdeauna". El plănuieşte să rămână însă în SUA atâta vreme cât soţia şi copiii lui, care merg deja la şcoală în Beverly Hills vor fi fericiţi acolo.

Pentru a dovedi că nu a uitat de unde a plecat, sau poate doar pentru a aduce un colţ de Anglia în Beverly Hills, Beckham vrea să deschidă un bar tradiţional britanic, pe care sa-l denumească "The Queen Vic". Potrivit declaraţiilor sale, va face acest lucru împreună cu bucătarul vedetă TV Gordon Ramsey, pentru a veni în întâmpinarea "expatriaţilor" oraşului. Astfel, dacă vă veţi afla vreodată în Beverly Hills şi preferaţi un bar tradiţional britanic, în pub-ul lui David Beckham veţi găsi cu siguranţă Pie'n'Mash (un soi specific de tocătură cu piure de cartofi), fish'n'chips (peşte pane şi cartofi prăjiţi); şi o serie întreagă de băuturi tradiţionale.

×
Subiecte în articol: lumea