x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Duchovny

David Duchovny

23 Noi 2007   •   00:00

După rolul agentului Fox Mulder din "Dosarele X", pentru care a şi fost nominalizat la prestigioasele Premii Emmy şi a căştigat un Glob de Aur (ambele la categoria cel mai bun actor), urmat de o apariţie episodică in serialul de succes "Totul despre sex", David Duchovny revine pe micile ecrane cu serialul "Californication".

"Sunt jumătate evreu, jumătate scoţian. E dificil să dau banii pe ceva"

După rolul agentului Fox Mulder din "Dosarele X", pentru care a şi fost nominalizat la prestigioasele Premii Emmy şi a căştigat un Glob de Aur (ambele la categoria cel mai bun actor), urmat de o apariţie episodică in serialul de succes "Totul despre sex", David Duchovny revine pe micile ecrane cu serialul "Californication". Aici il interpretează pe Hank Moody, un bărbat care se străduieşte să işi crească fiica in vărstă de 13 ani. Obsesia protagonistului pentru cinste şi comportamentul său autodistructiv - băutură, droguri şi relaţii dubioase - contribuie la distrugerea şi in egală măsură la imbogăţirea carierei lui de scriitor.

FAMILIE. Duchovny s-a născut la New York City, tatăl său, Amram, fiind evreu de origine rusă, iar mama sa, Margaret - luterană imigrantă din Scoţia. Lui David chiar ii place să glumească pe seama originii sale: "Sunt jumătate evreu, jumătate scoţian. E dificil deci să dau banii pe ceva". Duchovny este absolvent al Universităţii Princeton şi are masterat in Literatura engleză la Yale University. In 1997 s-a căsătorit cu actriţa Tea Leoni, cu care are doi copii.

CONTROVERSE. Nici nu a intrat bine serialul "pe piaţă", că au şi inceput controversele. Revista Rolling Stone scrie că este cel mai scandalos şi vulgar program care a ajuns vreodată pe televizoarele oamenilor fără a solicita inainte numărul cardului de credit. Cu toate acestea, producţia a devenit o comedie pentru adulţi foarte populară. Episodul-pilot (in care David apărea rostind blasfemii intr-o biserică, apoi lasă o călugăriţă să-i deschidă fermoarul de la pantaloni chiar in faţa unei statui a lui Iisus, şi ii prezintă fiicei sale o femeie complet goală) a atras puţin peste un milion de telespectatori in SUA, ca şi in Marea Britanie.

News

Edith Gonzales are... inimă de ţigan. "Regina telenovelelor" a venit in Romănia pentru a filma in şatră alături de protagoniştii producţiei "Inimă de ţigan". Pentru celebra actriţă mexicană a fost scris un rol special: Edith-Diana de Aragón. Ea vine cu un scop foarte precis in şatră, unde va fi adusă de Cezara (Ana Maria Gheorghe). Diana de Aragón va avea căteva secvenţe foarte interesante şi de o intensitate deosebită şi cu alte personaje din şatră precum Aurică (Gheorghe Dinică), Spania (Florina Cercel), Cristofor (Marin Moraru), Codruţ (Denis Ştefan), Roza (Nicoleta Luciu), Zambila (Ioana Ginghină) sau Argentina (Raluca Tătaru).

Treat Wiliams işi vinde casa. Treat Wiliams ("O nouă viaţă") a hotărăt să scoată la vănzare apartamentul cu o suprafaţă de 251 de metri pătraţi din New York, evaluat la nu mai puţin de 4,75 milioane de dolari. "A fost casa noastră de vis. Aveam chiar şi o grădină de legume care ne făcea să ne simţim ca la ţară", a declarat cu regret actorul. Deşi filmările pentru serial au luat sfărşit incă de anul trecut, Williams şi familia sa s-au decis să se stabilească in Utah.

×
Subiecte în articol: serial