x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David şi Victoria Beckham au fost declaraţi părinţii anului

David şi Victoria Beckham au fost declaraţi părinţii anului

12 Mar 2013   •   12:26
David şi Victoria Beckham au fost declaraţi părinţii anului
Sursa foto: youtube.com

David şi Victoria Beckham, care formează un cuplu strălucitor de 15 ani, sunt apreciaţi pentru educaţia pe care le-o dau copiilor. Ei au fost aleşi părinţii model ai anului 2013 în Anglia, relatează 20minutes.ch.

 
Pentru aproape un englez din doi (46%), noua achiziţie a echipei de fotbal PSG, David Beckham, şi soţia lui, Victoria, reprezintă idealul de părinţi, arată un sondaj apărut pe site-ul internet MyVoucherCodes,co.uk, desfăşurat pe 1.300 de persoane. 
 
Aflaţi în fruntea unei familii cu patru copii - Brooklyn, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 8 ani, şi Harper Seven, 19 luni -, cei doi sunt admiraţi de britanici pentru felul în care îşi gestionează atât carierele, cât şi educaţia copiilor. Această reuşită, dar şi imaginea de familie unită pe care o afişează şi longevitatea cuplului îi fac pe fotbalist şi pe fosta membră a grupului Spice Girls să devanseze perechile formate din Miranda Kerr şi Orlando Bloom, din Beyonce şi Jay-Z. 
 
Cuplul, care se împarte între Londra şi Paris, se gândeşte chiar să îşi mărească familia, după cum a mărturisit fotbalistul la un post englez: 'Am mai putea avea unul sau doi copii, nu se ştie niciodată.'

×
Subiecte în articol: victoria beckham david beckham