x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la Canalul de Stiri, copilot al lui Mihai Leu

De la Canalul de Stiri, copilot al lui Mihai Leu

de Cristina Ologeanu    |    02 Dec 2005   •   00:00
De la Canalul de Stiri, copilot al lui Mihai Leu
MONDEN
Eva (Paula ChirilA) de la emisiunea "Canalul de stiri" a fost invitata de campionul Mihai Leu sa joace un rol inedit si, totodata, periculos: copilot la rally show-ul desfasurat zilele trecute la Sibiu. Desi vedeta Antenei 1 nu era deloc fan al curselor de masini, Paula a acceptat cu placere invitatia campionului national de raliu. "Mi-a fost foarte frica la prima cursa, dar nu am vrut sa renunt. Stiam ca sunt in grija unor profesionisti, asa ca am strans din dinti si am continuat cursa. Cand am coborat din bolid, picioarele imi tremurau, iar gatul imi era uscat. Dar nu m-am lasat si am pornit si in cea de-a doua cursa", marturiseste Paula Chirila.

Cursa cu numarul doi a insemnat pentru Paula o noua provocare: aceea de a deveni un adevarat copilot. "Eu sunt foarte ambitioasa din fire si nu m-am lasat pana nu am invatat limbajul specializat al pilotilor de raliu", spune Paula. Campionul mondial de raliu, Manfred Stohl, prezent si el la raliul de la Sibiu, a invitat-o pe Paula sa-i fie si lui copilot, impresionat de talentul ei ascuns, descoperit cu aceasta ocazie. La randul lor, pilotii Titi Aur si Bogdan Marica si-au manifestat dorinta ca vedeta Antenei 1 sa urce alaturi de ei la volan.

S-a dovedit ca simpatica blonda de la "Canalul de stiri" i-a purtat noroc lui Titi Aur, acesta castigand concursul.

Weinberger, 25 de ani de cariera

Supranumit "artistul care picteaza in blues", AG Weinberger va sarbatori 25 de ani de muzica asa cum ii sta bine unui artist: pe scena alaturi de cei care-i iubesc muzica. Recitalul va fi pigmentat cu povesti de viata. Inca de copil, dupa o experienta "in apropierea mortii", AG Weinberger a stiut care este menirea sa pe Pamant - sa devina chitarist. Tocmai de aceea si-a dedicat viata acestui scop. Dorinta si eforturile sustinute pentru a deprinde tainele instrumentului i-au castigat supranumele de Attila Guitar, prescurtat mai apoi AG. In cei trei ani petrecuti in SUA, tara de origine a blues-ului, a castigat un contract cu o casa de discuri si foarte multi prieteni noi. (Adrian Vaduva)

Parazitii deschid Wu-Tang

Baietii de la Parazitii formeaza una dintre cele mai bune trupe de hip-hop din Romania. Tocmai de aceea ei au fost alesi sa cante in deschiderea concertului pe care formatia americana Wu-Tang il vor sustine la inceputul anului 2006 in Bucuresti, la Sala Polivalenta. "Suntem incantati si onorati sa cantam in deschiderea unei trupe pe care o ascultam si ai carei fani suntem de 12 ani", au declarat Parazitii. (A.V.)

Dan Helciug si-a angajat PR

Incet, incet moda PR-rilor incepe sa se impamanteneze si la noi. Artisti, care altadata iti raspundeau la telefon, acum te indruma spre consilierul de imagine, daca ai nevoie de informatii. La fel stau lucrurile si cu Dan Helciug, liderul trupei Spitalul de Urgenta, care de curand si-a angajat PR. "Pentru orice intrebare, te rog sa-l suni pe PR-ul nostru. In contract este specificat faptul ca noi, artistii, nu mai vorbim decat prin intermediul lui. De altfel, acesta este si motivul pentru care isi ia banii: trebuie sa vorbeasca in numele nostru. De acum inainte noi nu vom mai discuta direct cu presa", a subliniat cantaretul. (Adrian Vaduva)

×