x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De suflet - Dana Rogoz ia pulsul diasporei

De suflet - Dana Rogoz ia pulsul diasporei

de Adriana V. Paduraru    |    15 Feb 2008   •   00:00

După ce a cucerit mii de români participând la emisiunea “Dansez pentru tine”, Dana Rogoz va intra în casele celor din diaspora.

După ce a cucerit mii de români participând la emisiunea “Dansez pentru tine”, Dana Rogoz va intra în casele celor din diaspora. În fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, prin intermediul emisiunii “De suflet” veţi afla care sunt noutăţile şi evenimentele din comunităţile româneşti de peste hotare. “ N-am mai prezentat emisiuni live de când eram la Abracadabra, dar întotdeauna m-a tentat acest lucru, pentru că, se pare, numai în direct se naşte o anumită energie şi o relaţie specială cu publicul. Pe de o parte, gândul că este vorba de două ore de live mă sperie un pic, dar, pe de altă parte, având în vedere cât de mult vorbesc, s-ar putea să nu fie suficiente”, glumeşte Dana.

 

DESTIN. Noua vedetă Pro TV In­ternaţional consideră că nimic nu e întâmplător în viaţă. Dovadă stă şi această propunere. “Anul trecut, pentru că am făcut parte din juriul concursului «Dancing around the world», am petrecut două luni în Mexic, departe de ţară, de familie, de prieteni şi mi s-a făcut foarte dor de tot ce în­seamnă România: mâncare, limbă, oameni. Atunci mi-am dat seama că nu aş putea niciodată să trăiesc în altă ţară, de aceea îi admir foarte mult pe cei care au reuşit acest lucru, îi admir pentru curajul şi determinarea lor. Mă bucur că prin intermediul emisiunii «De Suflet» voi fi mai aproape de ei, pentru că, de câte ori am fost plecată, i-am simţit mult mai prietenoşi şi mai apropiaţi de ce se întâmplă în ţară”, a declarat Dana.

 

CAMPANIE. În fiecare sâmbătă seară, “De Suflet” va aborda subiecte de interes pentru românii de peste hotare şi va lansa fel de fel de provocări telespectatorilor ProTV Internaţional. Începând cu 16 fe­bruarie, Dana Rogoz dă startul campaniei “România, my love” şi le pro­pune românilor de pretutindeni să vorbească despre ce iubesc sau nu, ce le place sau nu la ţara lor, despre toate lucrurile care îi leagă într-un fel sau altul de România şi care le vin în minte atunci când se gândesc la locurile natale.

 

 

Pasiune extremă

Dana Rogoz are o pasiune... extremă: datul cu placa. Şi de câte ori are ocazia dă fuga la munte să-şi pună în practică cunoştinţele. Nu se laudă că ar fi un as în domeniu, dar are tot ce-i trebuie. “Nu pot să spun că sunt o specialistă în placă, dar pot să mă laud că sunt foarte echipată: am cască, mănuşi cu protecţie, genunchiere pe sub costum şi mai nou mi-am luat “fundieră”. Cei care s-au dat măcar o dată în viaţa lor cu placa ştiu cât de utilă e! Probabil că arăt destul de ciudat pe pârtie, sigur par mai grasă, dar ce contează! După ce cazi de vreo câteva ori mai serios, renunţi la frumuseţe pe pârtie”, a spus amuzată Dana.

×
Subiecte în articol: vedete dan