x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Debut în teatru

Debut în teatru

de Oana-Maria Baltoc    |    14 Iul 2011   •   21:00
Debut în teatru

Silvia Stancu, cantareata blonda din trupa Pin-Up Girls (fosta trupa Bordo), si-a facut joi, 14 iunie, debutul ca actrita intr-o piesa de teatru care se va juca in La Scena.

Intitulata '200 tigarete', piesa prezinta cinci povesti de dragoste ale unor adolescenti care se pregatesc, concomitent, sa ajunga la o petrecere de Revelion. Desco­pera insa pe parcurs ca nutresc sentimente de dragoste pentru prietenii lor. Tinerii jongleaza cu sentimentele, singuratatea si nevrozele, in cautare de iubire sau sex de-o noapte, aluneca prin fum de tigara pe strazile Bucurestiului, in seara de Anul Nou, iar tentatiile si intamplarile neprevazute se ivesc la fiecare pas. Alaturi de Silvia, din distributie mai fac parte Dan Clucinschi, Daniel Dinca, Mirela Hurjui, Adrian Borcea, Claudia Susanu, Diana Marin, Andreea Gaica si Andrei Medan.

In cåutarea adevårului
Piesa este o adaptare dupa romanul cu acelasi titlu, scris de Shana Larsen, autoare cu care Silvia Stancu are o relatie de prietenie. 'Am vorbit cu Shana, i-am spus ca urmeaza sa avem premiera dupa cartea ei si a fost foarte incantata. Ne-a urat bafta. Aceasta piesa de teatru reprezinta debutul meu ca actrita si sunt fericita ca fac parte din acest proiect, pentru ca sunt inconjurata de oameni minunati. Printre ei, profesoara mea si, in acelasi timp, regizoarea Ramona Iacov.' Silvia a terminat anul doi al Facultatii Artele Spectacolului (sectia Teatru) din cadrul Universitatii Hyperion si a avut examenul final la Teatrul Nottara, unde a fost evaluata de o comisie formata din nume ale teatrului precum Geo Saizescu, Eusebiu Stefanescu, dar si profesoarele ei, Ruxandra Sireteanu si Ramona Iacob. 'Vreau sa fac teatru pentru ca ma ajuta sa cunosc oamenii, dar mai ales sa ma cunosc pe mine.

Actoria e o profesie complexa si cred ca te ajuta in cautarea adevarului. Consider ca un actor complet este acela care poate sa cante, sa danseze, sa creeze personaje. Visez sa reusesc sa las ceva in urma mea. Nu-mi doresc sa ajung la Hollywood, dar vreau sa ajung o actrita remarcabila in Romania', spune Silvia. Dupa anii in care au evoluat ca trupa Bordo, Silvia Stancu si colega si prietena ei, Angi Muresan, au lansat recent si proiectul muzical 'Pin-Up Girls', iar prima piesa, 'You' este deja in voga printre piesele acestui an.

×
Subiecte în articol: fun