x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Declaraţie de dragoste neobişnuită

Declaraţie de dragoste neobişnuită

de Adriana V. Paduraru    |    18 Apr 2008   •   00:00

Andreea, o tînără de 19 ani, a apelat la emisiunea “Din Dragoste”, pentru a le face părinţilor ei o surpriză

ANTENA 1/Din Dragoste/Divertisment/Marţi 20:30
Andreea, o tînără de 19 ani, a apelat la emisiunea “Din Dragoste”, pentru a le face părinţilor ei o surpriză. “M-au luat, m-au crescut, m-au iubit chiar dacă nu sunt a lor şi chiar dacă am fost un copil obraznic şi am făcut şi eu boacăne. Dacă nu ar fi fost ei, eu nu aş fi ajuns aici, nu aş fi ajuns la liceu”, poves­teşte aceasta emoţio-nată. Deşi nu au putut niciodată să conceapă copii, Mariana şi Terente, părinţii acesteia, au înfiat trei fetiţe cărora le sunt devotaţi şi pentru care au muncit o viaţă întreagă. Pe An­dreea, căreia medicii nu-i dădeau nici o şansă de supravieţuire au adoptat-o la vîrsta de un an. Şi chiar dacă mama lor, Mariana, s-a îmbolnăvit de diabet, copilele au primit toată atenţia, dragostea şi sprijinul de care au avut nevoie.

 

Schimb de mame

PRIMA TV/Reality-Show/Duminică 20:0
Două soţii ne­împlinite îşi gă­sesc liniştea timp de o săptămînă în sînul altei familii. Cristina din Bucu­reşti se consideră o feministă convinsă, care a reuşit în viaţă. Nu de aceeaşi părere sunt soţul şi soacra. În Sighetul Mar­maţiei, aceasta găseşte un soţ muncitor şi doi copii cu mari probleme la şcoală. La Bucureşti poposeşte An­gela. O femeie care nu ştie nici măcar dacă îşi mai iubeşte copiii şi soţul.

 

Invincibilii

PRO TV/Sport/ Sîmbătă 20:30
Şapte ani... atît a aşteptat Adrian Diaconu meciul care îi poate schimba cariera, cel pentru titlul mondial inte­ri­mar WBC la semigrea. Diaconu se ba­te cu Chris Henry în cadrul galei “In­vincibilii”, transmisă în direct de PRO TV şi Sport.ro. Transmisia începe la 18:30 pe Sport.ro cu primele trei meciuri ale galei şi se va muta pe PRO TV la 20:30, cu celelalte patru meciuri, inclusiv main-event-ul Diaconu – Henry.

 

Reconstituiri

TVR 1/ ducu’ joi/Documentar/Joi 20:45
Episodul 3 al Reconstituirilor este unul dedicat epocii Dej. Fiica cea mică a liderului se îndră­go­s­teşte de un tînăr chirurg, Gheorghe Plăcinţeanu, provenind dintr-o fa­milie de universitari ieşeni. Sub şapca muncitorului ceferist se ascundea nu numai un zîmbet cald, deschis, de “tovarăş”, ci şi unul feroce, al celui ce nu-şi dorea în sînul familei, în dosarul de cadre, un ins de origine burgheză, din altă lume, decît a lui, cea proletară.

 

Ggrădina lui celibidache

TVR CULTURAL/Documentar/Miercuri-vineri 17:00
“Grădina lui Celibidache” este un remarcabil portret al celebrului muzician de origine română, Sergiu Celibidache. Documentarul încearcă să re­creeze atmosfera în care şi-a petrecut via­ţa faimosul dirijor, care a evitat me­reu publicitatea şi atenţia presei. Epi­soadele pe care le va difuza TVR Cultural au fost extrase din peste 200 de ore de filmare. Este povestea unui om ta­lentat, pasionat, adulat şi controversat. Filmul a avut premiera în 1996 la Sala Auditorium a Muzeului Luvre din Paris.

 

Business magazin

PRO TV/Divertisment/Duminică 12:15
O idee cu mulţi cai putere s-a trans­for­mat fulgerător într-o afacere pro­fitabilă cu motoare puternice, în timp ce un concept nou în domeniul cate­rin­gului, fusion cuisine, a adus proprietarului milioane de euro. Secretele acestor do­uă afaceri de succes sunt dezvăluite de Olivia Steer în ediţia din această du­­minică. Totodată, telespecta­torii vor afla şi cîţi bani cheltuie oa­me­nii de afa­ceri pe un hobby numit carting. Pe­ter Imre, Corporate Affairs Manager la Philip Morris, un mare fan al car­tin­gu­lui, i-a povestit Oliviei cît costă, unde şi cine practică acest hobby.

 

Medianews

Brigada Diverse. La patru ani de filme tari şi comedii spumoase, Pro Cinema intră în acţiune alături de “Brigada Diverse”. Gogu, Patraulea şi Trandafir intră în belele la Pro Cinema, iar Căpitanul Panait şi plutonierul Căpşună sunt mereu pe urmele lor. Primul film al seriei este “B.D. în acţiune”, difuzat vineri, de la ora 16:15.

La 19 aprilie, chiar de ziua Pro Cinema, B.D. intră în alertă, de la 16:45, pentru ca la 26 aprilie, tot de la 16:45, să-i urmărim în acţiune pe cei de la “B.D. la munte şi la mare”.

×
Subiecte în articol: telecomanda