x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Descoperire șocantă a unui veterinar. Ce a găsit în stomacul unui câine

Descoperire șocantă a unui veterinar. Ce a găsit în stomacul unui câine

09 Dec 2017   •   18:00
Descoperire șocantă a unui veterinar. Ce a găsit în stomacul unui câine

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriză de proporţii în timpul unei operaţii efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă.

El a găsit nu mai puţin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului, relatează UPI. 

Potrivit dr. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, un câine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, care îi este pacient de când era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi. 

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli că au observat recent că Dovey vomita şi slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, căţeluşa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariţiei suzetelor din casă. 

Radiografiile iniţiale indicau prezenţa a şapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă în timpul intervenţiei chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puţin de 21 de astfel de obiecte. 

''În 20 de ani (de practică), acesta este cea mai nebunească operaţie pe care am făcut-o'', a declarat Rispoli pentru postul KOKH-TV. 

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să ţină animalele la distanţă de obiecte pe care le-ar putea înghiţi.AGERPRES

×
Subiecte în articol: veterinar