x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dialog ULUITOR între un husky şi stăpâna lui. Reacţia câinelui când i se spune că trebuie să plece din parcul favorit (VIDEO)

Dialog ULUITOR între un husky şi stăpâna lui. Reacţia câinelui când i se spune că trebuie să plece din parcul favorit (VIDEO)

08 Sep 2014   •   11:50
Dialog ULUITOR între un husky şi stăpâna lui. Reacţia câinelui când i se spune că trebuie să plece din parcul favorit (VIDEO)

Câinele din imagini se simte atât de bine în parc încât, atunci când stăpâna lui îi spune că trebuie să meargă acasă, patrupedul se comportă asemenea unui copil: scoate tot felul de sunete dezaprobatoare şi refuză să se mişte.

Materialul video, filmat în Statele Unite, îl arată pe câine, un husky superb, jucându-se în parcul favorit şi neavând nici cea mai mică intenţie să plece spre casă.

"L-am surprins în timp ce refuza să plece. Stăpâna lui a spus că vine cu el în fiecare zi în parc şi că, de fiecare dată, îl scoate cu greu de aici", a scris Josh Gottsegen, cel care filmat scena şi care a publicat videoclipul pe YouTube.

Scroll pentru video

Subtitrarea adăugată materialului video pare să surprindă la perfecţie comportamentul câinelui, acesta implorându-şi parcă stăpâna să mai rămână o vreme în parc.

La un moment dat, câinele parcă se aude spunând "Nu!".

×