x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diana Munteanu nu crede in Valentine’s Day

Diana Munteanu nu crede in Valentine’s Day

de Ramona Draghici    |    09 Feb 2007   •   00:00
Diana Munteanu nu crede in Valentine’s Day


Din sumar: VIP - Madalin Voicu / Ziua indragostitilor - Declaratie de dragoste / Film - Pasiune si destin / Carte - Povestea Fridei Khalo / Muzica - Rebelde, inaintea Shakirei / Muzica - Disc GN’R in martie? / Punctul pe G - Blocuri de iubire / Gadget - Noi camere Panasonic / Mistere / Stiinta - Adevaratii X-Men / Sport - Romanii in Uefa / Documentar - Paradisuri naturale / Seriale &Telenovele - Lost/Naufragiatii / Telecomanda /


Frumoasa VJ-ita de la MTV e "maniaca" dupa...cercei

Cand am intervievat-o pe Diana Munteanu, frumoasa VJ-ita de la MTV, am cunoscut o persoana deschisa, energica si foarte naturala. Calitati care, pe langa aspectul fizic placut, ar pune oricand pe ganduri un regizor de film: "Mi-ar placea sa joc intr-un sitcom, nu insa intr-o telenovela, pentru ca nu ma vad genul", ne-a declarat Diana, care este de parere ca piata autohtona de profil "evolueaza".

NONCONFORMISM. Desi crede ca sunt destule femei care fac din "a arata ca scoase din cutie" un scop in viata, Diana nu se incadreaza in aceasta categorie: "Nu fac nimic iesit din comun vizavi de felul in care arat. Depinde pentru ce traiesti. Eu, una, nu ma stresez cu astfel de chestii; nu-mi impovarez mintea ca, vezi Doamne, astazi trebuie neaparat sa-mi fac manichiura sau mai stiu eu ce. Nu sunt o persoana care traieste dupa niste reguli stricte. Ajung astazi, bine, nu… e si maine o zi. Nu tin diete, am noroc de un organism care ma ajuta foarte mult in acest sens".

"Am mania cerceilor. Nu-mi cumpar niciodata decat cercei; ii am «sortati pe categorii»"

"PATRIOATA". De Valentine’s Day, cu toate ca nu prea crede in "sarbatori importate", Diana Munteanu isi doreste sa primeasca de la iubitul ei (cunoscutul fotbalist dinamovist Claudiu Niculescu) "dragoste": "De Ziua Indragostitilor, nu vreau sa primesc decat dragoste. Genul asta de sarbatori «imprumutate» nu ma prea incanta, dar… ma rog! Astfel de festivitati mi se par mai degraba un prilej pentru comercianti de a mai fabrica niste jucarioare, de a mai «scoate» niste bani", spune Diana, amintindu-si ca anul trecut, la 14 februarie, a primit trandafiri.

Contre in justitie

Desi sunt un cuplu "cu vechime", Diana Munteanu si Claudiu Niculescu evita sa apara impreuna in pictoriale. Este cunoscut faptul ca fotbalistul se afla in proces cu fosta sa sotie, el cerand instantei custodia celor doi copii. "Solicitarea" este rezultatul dorintei ex-sotiei de a primi drept pensie alimentara, in loc de 2.000 de euro - cat fusese stabilit - , jumatate din castigurile lui Niculescu.
×
Subiecte în articol: diana