x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diavolul îşi face din nou apariţia

Diavolul îşi face din nou apariţia

de Adriana V. Paduraru    |    11 Iul 2008   •   00:00
Diavolul îşi face din nou apariţia

Germanul Didi Senft, alias "El Diablo" (Diavolul), şi-a făcut din nou apariţia la Turul Franţei. De data aceasta în timpul celei de-a cincea etape, între Cholet şi Chateauroux, de altfel cea mai lungă etapă din traseu (232 de kilometri).



Germanul Didi Senft, alias "El Diablo" (Diavolul), şi-a făcut din nou apariţia la Turul Franţei. De data aceasta în timpul celei de-a cincea etape, între Cholet şi Chateauroux, de altfel cea mai lungă etapă din traseu (232 de kilometri). Senft, în vîrstă de 56 de ani, este un fan înrăit al ciclismului. El este designerul a peste 100 de modele de biciclete, unele dintre ele foarte trăsnite.

ANGELINA JOLIE - Filtru antipaparazzi la maternitate
Conducerea maternităţii Fundaţiei Lenval la Nisa (sud-est), în care actriţa americană Angelina Jolie se pregăteşte să nască, a anunţat că geamurile camerei sale au fost acoperite cu un "material izolant", pentru a nu se putea realiza fotografii din exterior, relatează Rompres. Maternitatea lasă astfel să se înţeleagă că imaginile apărute "pe internet sau în unele reviste", în care ar apărea Angelina Jolie şi partenerul său Brad Pitt, fie "sînt trucate", fie sînt ale altor pacienţi.

VIETNAM - Plantaţie de canabis în cimitir
Poliţia vietnameză a reţinut doi bărbaţi care se pregăteau să strîngă prima lor recoltă de ca-
nabis, dintr-o plantaţie ascunsă într-un... cimitir. Nguyen Manh Hung, şeful echipei de îngrijitori ai cimitirului, şi Ho A Lau, cu vîrste de 44 şi 46 de ani, au fost arestaţi după ce autorităţile au descoperit o grădină de canabis întinsă pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi, printre pietrele funerare ale cimitirului din Hanoi, informează Rompres. Vietnamul are legi stricte în privinţa traficului cu droguri, în unele cazuri fiind aplicată chiar pedeapsa cu moartea. Cu toate acestea, ţara asiatică este de mult timp folosită ca punct de tranzit pentru afacerile cu heroină, haşiş, opiu, amfetamină şi alte substanţe ilegale.

EXECUŢIE - Un vrăjitor a ucis 42 de femei
Indonezia a anunţat că va executa în curînd un vrăjitor care a fost găsit vinovat în urmă cu un deceniu că a ucis 42 de femei, relatează Rompres. Ahmad Suradji (57 de ani) le-ar fi ucis pe acele femei pentru a-şi spori puterile magice şi se află într-o închisoare din provincia Sumatra de Nord din 1998, cînd a fost condamnat la moarte. Avocatul său Adi Mansar a indicat că a primit o notificare oficială din partea Parchetului prin care era informat că Suradji va fi executat, însă nu a fost informat în legătură cu data sau locul.

LAS VEGAS - Michael Jackson, în scaun cu rotile

Michael Jackson a fost remarcat prin Las Vegas îmbrăcat în pijama, cu o perucă, o mască de chirurg pe faţă şi o şapcă în cap, împins de un îngrijitor într-un scaun cu rotile. Se pare că Michael are probleme cu spatele, care îl forţează să se deplaseze într-un astfel de scaun. Deşi sînt multe zvonuri despre revenirea sa în show-biz, un martor ocular a descris pentru The Sun starea deplorabilă în care se află artistul: "Părea prea slăbit chiar şi pentru a se ridica. Pielea sa se exfoliază ca la şarpe. Şi-a păstrat tot timpul masca pe faţă. Un bodyguard era lîngă el tot timpul, aşa că nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist".

×
Subiecte în articol: magazin