x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dispăruţi 3

Dispăruţi 3

04 Ian 2008   •   00:00

Missing, serialul poliţist cu ac­cente supranaturale, revine pentru un al treilea sezon cu Vivica A. Fox, Ca­terina Scorsone, Mark Consuelos şi Justin Louis in rolurile princi­pale. In acest sezon, Alex Appel se ală­tură dedicatei echipe de agenţi fe­­de­rali, iar Lori Loughlin are o apa­ri­ţie specială in primul episod, du­blu, al acestei serii.Â

După o binemeritată vacanţă, echipa „paranormală" se intoarce la muncă

 

Missing, serialul poliţist cu ac­cente supranaturale, revine pentru un al treilea sezon cu Vivica A. Fox, Ca­terina Scorsone, Mark Consuelos şi Justin Louis in rolurile princi­pale. In acest sezon, Alex Appel se ală­tură dedicatei echipe de agenţi fe­­de­rali, iar Lori Loughlin are o apa­ri­ţie specială in primul episod, du­blu, al acestei serii.Â

 

INTRIGA. Cel de-al treilea sezon in­cepe cu reintoarcerea echipei dintr-o binemeritată vacanţă şi cu aflarea veştii po­trivit că­re­ia Pollock a pus-o pe Cooper in echi­pă cu An­tonio, la departamentul de cri­mina­listică. A­run­caţi fără prea multă introducere in cazul unei femei insărcinate in luna a noua care tocmai a dispărut, ei apelează la ajutorul medicului ei ginecolog, doc­to­riţa Joy Gribben (Loughlin). Toa-te semnele indică o răpire pentru răscum­părare, dar inainte de a se plăti vreo sumă femeia e găsită mai mult moartă decăt vie şi fără prunc. Decişi să găsească nou-născutul dispărut şi s-o aline pe trauma­tizata mamă, agenţii desco­peră un secret ingrozitor ce transformă căutarea copilului intr-o cursă contracronometru.

 

Threat Matrix

 

Ce pericole ameninţă securitatea SUA?

 

In fiecare dimineaţă, preşedintelui ii este inmănat un act prin care este informat de pericolele ce ame­ninţă securitatea Statelor Uni­te. Acest document se numeşte Ma­trix: Ame­nin­ţa­re teroristă, iar De­partamentul Apă­ră­rii de Stat a infiinţat un serviciu spe­cial ca să contraatace această activi­tate teroris-tă. Condusă de agentul special John Kilmer, echipa de elită se confruntă cu nume­roase situaţii-limită. Mi­si­unea echi­pei este să apere ţara de ame­nin­ţă­ri­le teroriste interne şi inter­na­ţio­nale, folosind tehnologia de ultimă oră.

 

News

Viaţa la Casa Albă. Din biroul său de la Casa Albă, preşedintele Sta­telor Unite ale Americii, Josiah Bar­tlet (Martin Sheen), determină soar­­ta lumii. El este cel mai puternic om din lume şi tot el este cel care are nevoie de lecţii de pregătire pentru a invăţa să meargă pe bicicletă. Martin Sheen, văzut, admirat şi ana­li­zat in rolul din faimosul „Wall Street", este acum in rolul preşe­dintelui mai simpatic şi mai cuceritor ca niciodată.

 

Patrula de coastă. Serviciul de Patrulare al Marinei Regale Australiene se luptă cu forţele naturii pentru a apăra ţărmurile Australiei şi zona ei economică. Toată ziua, in orice zi a săptăm~nii, pe orice vreme, ei se află la datorie pentru a asigura securitatea necesară, patrul~nd pe mare şi apăr~nd patria.

 

Final dublu. Telespectatorii Aca­să işi vor lua vineri ră­mas bun de la două telenove­le foarte indră­gite. „Vă­­duva Blanco" şi „Montecristo" au ajuns la final, produ­că­torii pro­mi­ţ~nd răsturnări de situaţie sur­prin­ză­toare.

 

Monk. Adrian Monk (Tony Shalhoub), un fost detectiv poliţist, sufe­ră acum de numeroase obsesii şi de o serie de fobii, după moartea soţiei sale, Trudy, in 1997. |n ciuda memoriei sale vizuale foarte bune şi a ca­pacităţii de a pune in legătură şi cele mai mici indicii, el este dat afară din Poliţie din cauza acestor dereglări psihice. Ajutat de prietena sa, Sha­rona Fleming (Bitty Schram), Monk incepe să lucreze ca detectiv particular, sper~nd să-l poată convinge pe fostul său şef să-l lase să revină la vechea lui slujbă.

×
Subiecte în articol: serial