x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diverse - Cineva le stie pe toate

Diverse - Cineva le stie pe toate

de Luiza Moldovan    |    19 Noi 2006   •   00:00

Vecina de la parter. Intru in bloc. Ea e acolo. Sta in usa si da din cap la lume. Ea stie unde a plecat Nicolaescu de la trei si daca familia Lazar asteapta sau nu un bebe. Ea sta acolo in usa si stie tot. Pe toate le stie.

Vecina de la parter. Intru in bloc. Ea e acolo. Sta in usa si da din cap la lume. Ea stie unde a plecat Nicolaescu de la trei si daca familia Lazar asteapta sau nu un bebe. Ea sta acolo in usa si stie tot. Pe toate le stie.

Jurnalul National: Buna ziua. Stiti cumva daca Ana de la opt e acasa?
Vecina: Da. E acasa. N-a mai iesit de aseara, cand s-a dus sa-si ia branzica de casa de la alimentara aia de peste strada. La ce-i trebuie sa traverseze strada cand are butic alaturi, eu nu pot sa-nteleg. Si daca nu i-am zis... Dar asa e ea. I-am spus sa-si faca o mamaliguta la branza aia. Da’ ce? Crezi ca m-a ascultat? Si-a fiert oua (moi) si le-a mancat asa. Nici macar cu paine. Si doar i-am spus: "Mai mamica, mai, mananca si cu putintica painica, mai mamica, mai, ca uita-te la tine cat esti de slabuta. Si nici nu-ti tine de foame, la urma urmei".

Stiti...
Da’ cine m-a ascultat? Io spun, io aud. Nu, liftul nu merge. L-a stricat aia de la trei azi-dimineata, nesimtita aia. Am sunat eu la reparatii, a zis ca vine, n-a venit nimeni. Iti spun eu, daca nu ma ocup eu, praful se-alege de blocul asta. Daca nu sun eu, daca nu m-agit eu, nimeni nu se mai agita. Parca traim in lumea lui Nimeni.

Aaaa...
Despre Ana. Stii c-a venit la mine sa-i dau in carti saptamana trecuta. I-am zis ca e la mare suparare si-asa era, era suparata ca n-are si ea un baiat, i-am zis ca nu trece luna asta si se face cu unul de trefla, baiat bun, dar cam isteric, n-o sa stea cu el si o sa intalneasca un popa de verde si ala e. Iti zic eu. Nu stiu daca mai apuc sa mai traiesc, dar iti zic eu, ca eu ce zic, aia e. Ca eu stiu, ce naiba. Dar tu esti cam necajita si tu. Ia treci sa-ti dau si tie o carte.

Nu, nu...
Treci incoace imediat. Ia sa ma uit la tine. Tu esti de verde.

Va rog...
Eu stiu tot ce misca, mai fata. Iete, stau aici, in usa si ma uit la lume, ca daca n-am stare, ce sa fac. Uite, acuma nu mai e bec pe palier, tot eu o sa ma duc sa iau, ce, crezi ca se duce cineva? Nu se duce nimeni. Si toti tresar cand ma vad. Se sperie, ca-i intuneric si nu ma vad. Dar mie-mi convine, ca nu ma vede nimeni, dar eu vad pe toata lumea. La Ana nu vine nimeni. Numai tu mai vii. Te stiu eu de mai multa vreme, dar nu stai mult, stai cam o ora-o ora jumate si pleci. Ana si-a luat motor. La ce i-o fi trebuind motor, nu pot sa-mi dau seama. Pai, fete cu motor? Mai mama, mai...
Ah, femeile!.
Bomba sexy, gata de pensionare!
Desteapta, idei trasnet, stie sa asculte, dar mai mult ca sigur ca oricat ar fi de stralucitoare la minte si superba la trup i s-a intamplat macar o data sa fie ignorata de cei din jur, atunci cand in camera intra o bomba sexy, pe tocuri, par dispus elegant, la fel ca si kilogramele pe care le are.
Frustrant, nu-i asa? Toti barbatii vor visa la sexul cu demoazela, dar sa insemne asta ca a doua zi o vor suna?! Barbatii au un instinct sexual puternic si odata prinsi in panza flirtului le este greu sa spuna nu. Natura nu a inzestrat toate femeile cu picioare lungi si sani beton.
Dupa cum nu toti masculii au muschi de fier si corpuri de atleti... Unele nu vor fi niciodata femeia care suceste capul unuia care merge pe bicicleta, dar pot primi invitatii pentru zilele urmatoare. Si fiti sinceri, cate bombe sexy iesite la pensie la 65 de ani cunoasteti? (Loreta Popa)
×
Subiecte în articol: magazin