x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divertisment - Gala Grilei

Divertisment - Gala Grilei

de Cristina Ologeanu    |    08 Sep 2006   •   00:00
Divertisment  -  Gala Grilei

Atmosfera incendiara la Antena 1

SIMTE RITMUL / Divertisment / Duminica / 20:30
Atmosfera incendiara la Antena 1

La filmarile Galei Grilei, intitulata "Simte ritmul", spectacol al Antenei 1 la care au participat toate vedetele postului, atmosfera a fost incendiara la propriu. Cei 200 de oameni din public aplaudau entuziasmati, bateau cu picioarele ritmat in pamant, iar un carton a luat foc din cauza unui proiector. Incendiul a fost stins cat ai clipi, iar spectacolul a continuat la fel de "aprins"...

BUZDUGAN SI "MARTALOGII". Pe scurt, la Gala Grilei, fiecare vedeta a venit sa isi promoveze emisiunea pe care o va realiza si/sau prezenta. Asta intr-un mod nonconformist: mesajul a fost transmis in "ambalaj" muzical. Pentru asta au fost necesare ore de canto inainte de acest spectacol. Observatorul, spre exemplu, a preferat sa o aiba drept profesoara pe Crina Mardare. Grupul Divertis a facut publicul, dar si vedetele prezente in scena sa rada cu lacrimi, atat cu interviul luat de Daniel Buzdugan "parintilor" lui din serialul "Felix si Otilea", parinti denumiti martalogi, cat si cu sceneta dedicata evadarii lui Omar Hayssam. Cine nu-si dorea sa-l auda pe acidul Mircea Badea cantand o sa aiba ocazia sa-l aplaude atat pe el, cat si pe toate celelalte vedete ale Antenei 1, cateva dintre ele proaspat angajate la postul din Baneasa, la Gala Grilei de duminica, 10 septembrie.

DIN CULISE. Toate doamnele, fara exceptie, au avut vestimentatii de seara ce taiau respiratia. Mihaela Radulescu, aflata intr-o forma fizica de invidiat, a ales o rochie neagra mulata si suficient de scurta cat sa-l determine pe Ovidiu Cuncea sa strige: "Mihaela, sa mai faci copii, ca vad ca infloresti pe zi ce trece!". Gabriela Vranceanu Firea si Alessandra Stoicescu au dat autografe publicului, iar Simona Patruleasa a impartasit cu Mircea Radu impresii din vacanta. Spre hazul tuturor, Dan Capatos a primit un cadou mai special de la Vlad Ionescu: un cocos, care l-a umplut de "noroc" imediat ce a trecut in bratele prezentatorului matinalului Antenei 1.

×