x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divorţul o costă pe Madonna 92 milioane de dolari

Divorţul o costă pe Madonna 92 milioane de dolari

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Dec 2008   •   00:00
Divorţul o costă pe Madonna 92 milioane de dolari

Madonna i-a plătit fostului ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, o sumă cuprinsă între 50 şi 60 de milioane de lire sterline (între 76 şi 92 de milioane de dolari) pentru a încheia divorţul, după o căsătorie ce a durat opt ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Madonnei.



Liz Rosenberg, purtătorul de cuvânt al Madonnei, a declarat că celebra cântăreaţă americană, în vârstă de 50 de ani, i-a plătit lui Ritchie, în vârstă de 40 de ani, o sumă cuprinsă între 50 şi 60 de milioane de lire sterline (între 76 şi 92 de milioane de dolari) pentru a finaliza divorţul lor, care fusese pronunţat de un tribunal din Marea Britanie pe 21 noiembrie. Rosenberg a declarat că în această sumă este inclusă şi valoarea proprietăţii Ashcombe, ce a aparţinut cuplului, situată în Anglia rurală şi care a fost evaluată la suma de 20 de milioane de lire sterline (aproximativ 30 de milioane de dolari), informează Agerpres. Averea cumulată a cuplului Madonna - Ritchie a fost estimată la 525 de milioane de dolari, provenind în mare parte din fondurile şi proprietăţile Madonnei.  Rosenberg a declarat că înţelegerea legală în privinţa custodiei copiilor nu a fost încă finalizată.

Madonna şi Ritchie au împreună doi fii: Rocco, în vârstă de opt ani, şi David, în vârstă de trei ani, adoptat din Malawi. Madonna mai are o fiică, Lourdes, născută în 1996, în urma relaţiei avute cu instructorul de fitness Carlos Leon. Madonna, una dintre cele mai de succes cântăreţe din toate timpurile, ale cărei albume s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare, a mai fost căsătorită în trecut, cu actorul Sean Penn, la sfârşitul anilor '80. Madonna şi Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie, la aproape opt ani după căsătoria lor, celebrată la castelul Skibo, din Scoţia.

×
Subiecte în articol: milioane madonna lumea