x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Doi suspecţi în cazul uciderii liderului lumii interlope din Galaţi au fost reţinuţi

Doi suspecţi în cazul uciderii liderului lumii interlope din Galaţi au fost reţinuţi

de Veronica Micu    |    11 Iun 2008   •   00:00

10:10 • Doi bărbaţi bănuiţi că l-ar fi înjunghiat mortal pe Marian Ivan, unul dintre capii lumii interlope din Galaţi, au fost reţinuţi marţi seară, au declarat surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Doi bărbaţi bănuiţi că l-ar fi înjunghiat mortal pe Marian Ivan, unul dintre capii lumii interlope din Galaţi, au fost reţinuţi marţi seară, au declarat surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


ANCHETĂ. Poliţiştii au confirmat, marţi seară, că persoanele suspectate că l-au ucis pe Marian Ivan au fost reţinute. Este vorba de Ion Mocănelu (32 de ani), zis Neluţu Enache, despre care procurorii au dezvăluit că, în trecut, a avut numeroase conflicte cu Marian Ivan. Al doilea suspect reţinut este un locotenent de-al lui Neluţu Enache - Ionuţ Zăuşilă, în vârstă de 25 de ani. Unul dintre capii lumii interlope gălăţene, Marian Ivan, a fost atacat de mai mulţi necunoscuţi în faţa unui complex comercial din cartierul gălăţean Ţiglina III, în noaptea de duminică spre luni, înainte de miezul nopţii. Bărbatul a fost înjunghiat în zona gâtului şi a murit la scurt timp deoarece a pierdut o cantitate foarte mare de sânge. Luni, în primele 12 de ore de la comiterea crimei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi care desfăşoară ancheta în acest caz au anunţat că au doi suspecţi, unul dintre ei "erijându-se" în lider de grup şi având numeroase conflicte de-a lungul timpului cu victima. Era vorba de Neluţu Enache. Tot luni, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu, a cerut Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Comunitare să intensifice patrulările pe stradă, în special în zonele cu risc infracţional ridicat din Galaţi şi să monitorizeze bandele de cartier, măsuri menite să prevină eventuale ciocniri de stradă care ar putea avea loc între membrii diverselor grupări pe fondul tensiunii generate de uciderea lui Ivan. Marian Ivan era cel mai cunoscut lider al lumii interlope din Galaţi, avea conexiuni în diverse domenii la nivel local şi era apropiat al unor lideri importanţi ai lumii interlope din ţară. În trecut, Marian Ivan a avut mai multe conflicte cu legea, fiind arestat şi condamnat pentru lipsire de libertate şi vătămare corporală din culpă cu consecinţe grave. De asemenea, el a fost cercetat pentru ultraj după ce a insultat, ameninţat şi lovit ageţi de pază şi poliţişti.

 

×
Subiecte în articol: magazin galaţi ivan